ΠΑΕ Άρης: «Εν έτει 2020, αλλάζουν ακόμη οι νόμοι σε μια νύχτα»

Gazzetta team
ΠΑΕ Άρης: «Εν έτει 2020, αλλάζουν ακόμη οι νόμοι σε μια νύχτα»

bet365

Η ΠΑΕ Άρης πήρε θέση για την τροπολογία της Κυβέρνησης βάσει της οποίας θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Σίτι - Γιουνάιτεντ με Super Derby προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι παρακολουθούμε με έκπληξη όλα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο 48ωρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε μια ευνομούμενη χώρα και νιώθουμε θυμό. Αφενός γιατί καταργείται κάθε έννοια δικαίου και αφετέρου γιατί οι γνωστοί κύκλοι προσπαθούν να καπηλευτούν ένα ποδοσφαιρικό ζήτημα αναγάγοντάς το σε πρόβλημα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας! Αν είναι δυνατόν! Εν έτη 2020!!!

Πρέπει καταρχήν να θυμίσουμε σε κάποιους ότι εδώ και 15 μέρες η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με τη FIFA. Πρόβλημα, για το οποίο η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει καμία ευθύνη, καθώς αφορά σε χρέη της παλιάς ΠΑΕ κι αυτό έχει κριθεί οριστικά.

Μέχρι στιγμής δεν είδαμε κανέναν να ευαισθητοποιείται. Καμία κυβέρνηση, κανένας υφυπουργός Αθλητισμού, κανένας βουλευτής Θεσσαλονίκης, κανένας τοπικός άρχοντας δεν έδειξε ενδιαφέρον.

Για ένα πρόβλημα υψίστης σημασίας διότι αν τυχόν η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν άρει το «ban» τότε οι συνέπειες θα είναι ολέθριες για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού θα συμπαρασύρει σαν ντόμινο άλλες 5-6 ΠΑΕ της Super League και όλες τις ομάδες της Super League 2.

Το έχετε αντιληφθεί; Προφανώς όχι και γι αυτό όλοι… σφυρίζουν αδιάφορα.

Αντιθέτως, βλέπουμε την επιλεκτική ευαισθησία όλων των παραπάνω στο ζήτημα που προέκυψε με τον Π.Α.Ο.Κ. Όλοι έδειξαν αμέσως την ευαισθησία τους(!), ενώ η κυβέρνηση έφτασε στο σημείο να φέρει στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση, προκειμένου να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα!!!

Από την άλλη, κωφεύουν στο πρόβλημα του ΑΡΗ…

Μήπως πρέπει κι εμείς να το αναγάγουμε σε πρόβλημα της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας και να απειλήσουμε με «διάσπαση της κοινωνικής συνοχής» (άκουσον, άκουσον!).

Όχι, εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τέτοιες πρακτικές, διότι προκαλούν το κοινό αίσθημα, πέραν του ότι καταστραγείται κάθε έννοια δικαίου.

Είναι πραγματικά ασύλληπτο, που εν έτη 2020, αλλάζουν ακόμη οι νόμοι σε μια νύχτα και καταστρατηγούνται οι κανονισμοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα συνεχίσει στο δρόμο που έχει χαράξει και μόνη της θα βρει τον τρόπο να λύσει το πρόβλημα με τη FIFA. Γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας και κερδίζει πάντα στο τέλος.

Όσο για το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών, αλλά με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες φοβόμαστε ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη. Ευχόμαστε να διαψευστούμε...

Υ.Γ.: Αλήθεια, όλα αυτά που βλέπουμε είναι το αποτέλεσμα της πολυδιαφημισμένης συνάντησης που έγινε πρόσφατα για «την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδόσφαιρου» και «το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου»; Απλά αναρωτιόμαστε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα