Ολυμπιακός: Ξανά στο προσκήνιο οι υποθέσεις των Χασάν, Καρβάλιο και Ντάβιντσον

Ολυμπιακός: Ξανά στο προσκήνιο οι υποθέσεις των Χασάν, Καρβάλιο και Ντάβιντσον

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ξανά στο προσκήνιο οι υποθέσεις των Χασάν, Καρβάλιο και Ντάβιντσον

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αφήσει τελείως στην άκρη την υπόθεση Χασάν παρότι φάνηκε να μην προχωρά ενώ ως επιλογές του παραμένουν οι Καρβάλιο και Ντάβιντσον.

Ίντερ - Φιορεντίνα με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.(21+)

Η εκτίμηση για τον Ολυμπιακό παραμένει ότι ακόμα και την τελευταία στιγμή μπορεί να κάνει ακόμα και τρεις προσθήκες. Στο προσκήνιο έχει επανέλθει η περίπτωση του Αχμέντ Χασάν για την επίθεση, παρότι φάνηκε να μην προχωρά δίχως να προκύπτει κάτι τελικό ή ξεκάθαρο, όπως και των Ντάβιντσον και Καρβάλιο. Εκτός από τον Αιγύπτιο φορ από την Μπράγκα και άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού - που η συμφωνία ήταν να κλείσει με δανεισμό έξι μηνών και οψιόν 2.5 εκατ. ευρώ - υπάρχουν και άλλες λύσεις - επιλογές που αφορούν στον άξονα και τα άκρα της επίθεσης.

Ο Πορτογάλος Ζοάο Καρβάλιο που ανήκει στην Φόρεστ και είναι μεσοεπιθετικός είναι επίσης ένας παίκτης που εξακολουθεί να απασχολεί τους Πειραιώτες. Με 22 ματς φέτος και 2 γκολ - 1 ασίστ είναι κυρίως οκταροδεκάρι αλλά παίζει και στα άκρα της επίθεσης και μπορεί γενικότερα να συμβάλλει και αλλού σε άξονα και σε γραμμή κρούσης. Από την Γκιμαράες υπάρχει η περίπτωση του Ντάβιντσον, που συνδέεται εδώ και μέρες με τον πειραϊκό σύλλογο. Ενός παίκτη που ήθελε και το περασμένο καλοκαίρι ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος παίζει κυρίως ως εξτρέμ αλλά μπορεί να προσφέρει και σε θέσεις πίσω από τον φορ. Φέτος έχει σε 31 αναμετρήσεις 8 γκολ και 9 ασίστ. Για τα άκρα της επίθεσης των ερυθρόλευκων είχε βγει στην επιφάνεια και η υπόθεση του Λισάντρο Σεμέντο του ΟΦΗ ενώ μένει να διαπιστωθεί εάν θα προκύψει και αντί-Κούτρης καθώς όπως φαίνεται ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ πάει με δανεισμό στην Μαγιόρκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα