Βιεϊρίνια: «Καλύτερος ξένος; Τιναφτορε!» (pic)

Βιεϊρίνια: «Καλύτερος ξένος; Τιναφτορε!» (pic)

Gazzetta team
Βιεϊρίνια: «Καλύτερος ξένος; Τιναφτορε!» (pic)

bet365

Χιουμοριστικό το σχόλιο του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην ανάρτησή του για το βραβείο του καλύτερου ξένου στη Super League.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ανάρτησε τη φωτογραφία με το βραβείο του από την εκδήλωση του ΠΣΑΠ και αστειεύτηκε καθώς όπως τόνισε δεν νιώθει ξένος στην Ελλάδα.

Το μήνυμα του Βιεϊρίνια:

«Βραβείο ως καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής στην Super League... Εγώ βέβαια δεν νιώθω καθόλου ξένος και αυτό οφείλεται στην Ελληνίδα γυναίκα μου και φυσικά σε όλους εσάς που μου δείξατε την αγάπη σας από την πρώτη στιγμή που έφτασα στην χώρας σας/μας!

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.

Ευχαριστώ πραγματικά για όλα αυτά τα χρόνια!!! Ξένος;;;;;;;;;;;;; Τιναφτορε!!!».

Βραβείο ως καλύτερος ξένος ποδόσφαιριστης στην super league .. Εγώ βέβαια δεν νιώθω καθόλου ξένος και αυτό οφείλεται στην ελληνιδα γυναίκα μου και φυσικά σε όλους εσάς που μου δείξατε την αγάπη σας από την πρώτη στιγμή που έφτασα στην χώρας σας/μας ! Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας Ευχαριστώ πραγματικά για όλα αυτά τα χρόνια !!! @paok_fc Ξένος;;;;;;;;;;;;; Τιναφτορε!!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andre Vieirinha (@vieirinhaofficial) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα