Κούγιας: «Μόνο -5; Ας έρθουν αύριο οι ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων να τους πουλήσω την ΑΕΛ»

Κούγιας: «Μόνο -5; Ας έρθουν αύριο οι ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων να τους πουλήσω την ΑΕΛ»

Gazzetta team
Κούγιας: «Μόνο -5; Ας έρθουν αύριο οι ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων να τους πουλήσω την ΑΕΛ»

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την αντίθεσή του για την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και αλλάζει τις προβλεπόμενες ποινές για τις ομάδες στο θέμα της πολυιδιοκτησίας.

Στην προσωπική του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας τονίζει:

«Διάβασα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης την τροπολογία της κυβέρνησης, όπου θεσπίζεται ότι σε περίπτωση πολυιδιοκτησίας, αντί υποβιβασμού των ομάδων η τιμωρία θα είναι μείον 5 έως 10 βαθμοί από το πρωτάθλημα.

Επειδή η ομάδα μου έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και έχω ανάγκη καμιά δεκαριά εκατομμύρια, κάνω ανοικτή πρόσκληση στους ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων κ.κ. Μαρινάκη, Σαββίδη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη, εφόσον μπορούν να μου τα δώσουν μαύρα, ώστε να μην τα ανακαλύπτει ο οιοσδήποτε έλεγχος, όπως έκαναν οι πρώην ιδιοκτήτες της Ξάνθης Πανόπουλος, Συγγελίδης, να έρθουν αύριο να τους πουλήσω την ΑΕΛ και να συμμετέχουμε όλοι σε αυτό το υπέροχο και καθαρό πρωτάθλημα, αφού πλέον και με το νόμο κινδυνεύουμε με αφαίρεση μόνο 5 βαθμών, για να μην διαταραχθεί η κοινωνική συνοχή, αφού εμείς στη Λάρισα άμα μας πιάσουν με την γίδα στην πλάτη στα πράσα, μπορούμε να κόψουμε την Ελλάδα στη μέση.

Λευτεριά στην Βόρεια Μύκονο, όπως είπε και χθες ο φίλος μου Μάκης Γκαγκάτσης,

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξης Κούγιας

ΥΓ. Περιμένω την αντίδραση των ανεξαρτήτων ΠΑΕ, με πραγματικούς ιδιοκτήτες, ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, ΠΑΕ Παναιτωλικός, ΠΑΕ Ατρόμητος, ΠΑΕ ΟΦΗ, ΠΑΕ Λαμία, ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΕ Πανιώνιος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα