Υπόθεση ΠΑΟΚ - Ξάνθη:Τετάρτη στη 1μμ η ονομαστική ψηφοφορία, φόβοι για διαρροές στη ΝΔ!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Υπόθεση ΠΑΟΚ - Ξάνθη:Τετάρτη στη 1μμ η ονομαστική ψηφοφορία, φόβοι για διαρροές στη ΝΔ!

bet365

Οριστικά το μεσημέρι της Τετάρτης (στις 13.00μμ) θα αρχίσει η διαδικασία της ονομαστικής ψηφοφορίας για το θέμα της τροπολογίας επί των ποινών των ΠΑΟΚ - Ξάνθης. Χωρίς τον Πρωθυπουργό που είναι στο Παρίσι, φόβοι για διαρροές.

Ο εκ των αντιπροέδρων της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που βρέθηκε στην έδρα έκανε γνωστό ότι η ψήφιση της τροπολογίας θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης στη 1μμ. Μάλιστα θα γίνει ονομαστική ψηφοφορία μετά το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όπως έγινε γνωστό από αυτά θα απέχουν τόσο το ΚΙΝΑΛ, όσο και το ΚΚΕ! Πάντως στην Κυβέρνηση μετρούν τα... κουκιά αφού υπάρχει και ο φόβος διαρροών, προφανώς από Βουλευτές του Πειραιά, ενώ θα πρέπει να τονιστεί πως απών από την διαδικασία θα είναι και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λόγω ταξιδιού στο Παρίσι! Βέβαια και για τους Κυβερνητικούς βουλευτές από την Βόρεια Ελλάδα υπάρχει φόβος για το αν θα ψηφίσουν λόγω του πολιτικού κόστους. Με όλα αυτά αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Τέλος αμέσως μετά το φινάλε της συζήτησης για την συγκεκριμένη τροπολογία «κυβερνητικοί κύκλοι» σχολίαζαν πως: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ψαρεύει στα θολά νερά ας απαντήσει καθαρά Oι μεν δεν θέλουν καμιά τιμωρία ακόμη και αν έχει διαπραχθεί παρανομία. Οι άλλοι θέλουν την καταστροφή των πρώτων με ποινές δυσανάλογες με τα παραπτώματά τους.

Κι ο ΣΥΡΙΖΑ, παλιά του τέχνη κόσκινο, μιζάρει στον λαϊκισμό πιστεύοντας ότι έτσι μπορεί να ψαρέψει στα θολά νερά τη στιγμή που ακόμη και οι ψηφοφόροι του του γυρίζουν την πλάτη. Ας μας πει όμως καθαρά. Πρέπει να τιμωρείται όποιος παρανομεί ή να μένει στο απυρόβλητο; Η τιμωρία αυτή είναι ο υποβιβασμός; Ας αφησει τα παραμύθια κι ας απαντήσει καθαρά. Η κυβέρνηση είναι υπεράνω ομάδων.

Εκφραζει το κοινό συμφέρον. Η επιλογή της είναι πολιτική και κονωνική κι όχι οπαδική. Και δεν πρόκειται να κάνει πλάτες στην παρανομία, ούτε να επιτρέψει ανούσιους διχασμούς, τη στιγμή που η πατρίδα μας αφηνει πίσω της την κρίση και καλείται να αντιμετωπίσει εθνικούς κινδύνους. Είναι ώρες ευθύνης για όλους. Κυρίως για τους πολίτες που δεν πρέπει να επιτρέψουν να γίνονται εργαλεία στις επιδιώξεις κανενός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα