Ολυμπιακός: Βρήκε την χρυσή τομή με Γουλβς, άμεσα στην Αγγλία ο Ποντένσε!

Ολυμπιακός: Βρήκε την χρυσή τομή με Γουλβς, άμεσα στην Αγγλία ο Ποντένσε!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Βρήκε την χρυσή τομή με Γουλβς, άμεσα στην Αγγλία ο Ποντένσε!

bet365

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με την πλευρά της Γουλβς και φυσικά στα οικονομικά δεδομένα προκειμένου να γίνει άμεσα η μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε!

Νωρίτερα είχατε διαβάσει τις πληροφορίες από την Αγγλία πως θα γινόταν εν τέλει η μεταγραφή του Πορτογάλου διεθνούς παίκτη. Η νέα σειρά των επαφών του Ολυμπιακού με την Γουλβς κατέληξε σε deal και ο Ντάνιελ Ποντένσε μετακομίζει στο Νησί για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Φυσικά αυτό θα γίνει άμεσα.

Να θυμίσουμε πως τα ποσά της πρώτης συμφωνίας ήταν κοντά στα 30 εκατ. ευρώ και σχεδόν 4 εκατ. απολαβές τον χρόνο για τον διεθνή μεσοεπιθετικό για συμβόλαιο τεσσάρων ή πέντε ετών. Προς το παρόν από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάποια επίσημη ή ανεπίσημη αντίδραση επί των τελευταίων πληροφοριών. Πάντως οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν σταματήσει σχεδόν ποτέ. Επίσης ένα θέμα που έπρεπε να ρυθμιστεί ήταν και ο τρόπος καταβολής του ποσού της μεταγραφής στους Πειραιώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα