Παναθηναϊκός: Το scouting report του Καρλίτος από τον Σα Πίντο!

Παναθηναϊκός: Το scouting report του Καρλίτος από τον Σα Πίντο!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Το scouting report του Καρλίτος από τον Σα Πίντο!

bet365

Συνεργάστηκαν μαζί στην Λέγκια Βαρσοβίας και ο Σα Πίντο παραδίδει στο gazzetta.gr το scouting report του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού, Καρλίτος! «Σίγουρα θα βοηθήσει την νέα του ομάδα».

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το... μπαμ με την απόκτηση του Καρλίτος! Ο Ισπανός σέντερ φορ θα φορά την φανέλα με το τριφύλλι από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και στο «πράσινο στρατόπεδο» ευελπιστούν να κάνει ότι έκανε τα προηγούμενα χρόνια της καριέρας του! Να γεμίζει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Καρλίτος πραγματοποίησε τις καλύτερες του, τις πιο παραγωγικές του σεζόν στην Πολωνία με την φανέλα της Λέγκια. Την δεύτερη σεζόν είχε ως προπονητή τον Σα Πίντο! Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στο gazzetta.gr και ανέλυσε διεξοδικά το αγωνιστικό προφίλ του 30χρονου σέντερ φορ.

ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ

«Ο Καρλίτος είναι ένας επιθετικός που μπορεί να παίξει μόνος του στην κορυφή αλλά σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του, οι καλύτερες εμφανίσεις του ήταν σε σύστημα 4-4-2, ως δεύτερος επιθετικός. Του αρέσει να παίζει ανάμεσα στις γραμμές, να γυρίζει, να τρέχει προς τα άκρα, να ζητά την μπάλα, βαθιά ή ως βοήθεια. Έχει καλή ποιότητα, καλό κοντρόλ, καλή τεχνική. Δεν είναι τόσο γρήγορος αλλά όταν είναι κοντά στον αντίπαλο σουτάρει γρήγορα. Τόσο εκτός όσο και εντός περιοχής. Το καλό του πόδι είναι το δεξί , έχει και αριστερό βέβαια. Είναι έξυπνος. Είναι ένας παίκτης με καλή νοοτροπία, νοοτροπία νικητή, παίκτης ομάδας».

ΤΟ ΠΡΕΣΙΝΓΚ, ΤΑ «ΣΤΗΜΕΝΑ» ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

«Μπορεί να βοηθήσει και αμυντικά. Να πρεσάρει τον αντίπαλο, όχι πάντα βέβαια, δεν είναι το μεγάλο του ατού. Αν το ζητά ο προπονητής, μπορεί να το κάνει λόγω της καλής του νοοτροπίας. Δεν είναι τόσο καλός στον αέρα, αλλά μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο από τις στημένες φάσεις. Μπορεί να σκοράρει με απευθείας χτυπήματα. Δεν είναι τόσο καλός στον αέρα μέσα στην περιοχή αλλά μπορεί να σκοράρει κι έτσι, καθώς μπορεί να εκμεταλλευθεί τους χώρους. Έχει την αίσθηση που πάει η μπάλα, μπορεί να μπει στην φάση ακόμη και αν δεν έχει το ύψος».

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΡΑΝΖΙΣΙΟΝ

«Του αρέσει να έχει την μπάλα αλλά είναι εξίσου καλός και στους χώρους. Δεν είναι ο παίκτης που θα πάει στην προσωπική μονομαχία στον αέρα ή θα παίξει με πλάτη. Μπορεί να βοηθήσει τόσο όταν η ομάδα έχει την κατοχή της μπάλας, όσο και όταν η ομάδα βρίσκει χώρους στον ανοιχτό χώρο, γιατί ξέρει πότε να κάνει την κίνηση και να ζητήσει την μπάλα.Δεν χρειάζεται πολλές ευκαιρίες να σκοράρει. Έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα. Μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.Μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα και ο Παναθηναϊκός του αρέσει να έχει την μπάλα και αυτό τον βοηθά τον Καρλίτος. Πιστεύω θα κάνει καλά πράγματα στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα