Παναθηναϊκός: Πάτησε Αθήνα ο Καρλίτος! (pics)

Παναθηναϊκός: Πάτησε Αθήνα ο Καρλίτος! (pics)

Νίκος Μαρούδας
Παναθηναϊκός: Πάτησε Αθήνα ο Καρλίτος! (pics)

bet365

Ο Ισπανός στράικερ έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, όπου τον υποδέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Τσάβι Ρόκα. Το gazzetta.gr ήταν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

O Παναθηναϊκός έχει κάνει το… μπαμ για τα δικά του μεταγραφικά δεδομένα! Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 30χρονο Ισπανό «κανονιέρη», Καρλίτος, ο οποίος μέχρι το τέλος της σεζόν θα κάνει προπονήσεις στο Κορωπί, μιας και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα(έχει αγωνιστεί ήδη σε Λέγκια και Αλ Ουάχντα) και δεν θέλει να παραχωρηθεί δανεικός αλλά να προσαρμοστεί στην νέα ποδοσφαιρική πραγματικότητα της καριέρας του.

Ο έμπειρος φορ έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα με πτήση από την Μαδρίτη. Η πτήση ήταν προγραμματισμένη για τις 17.50 αλλά έφτασε περίπου μισή ώρα πιο νωρίς. Φανερά ευδιάθετος, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και στην συνέχεια αναχώρησε για το ξενοδοχείο, όπου θα διαμείνει. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Τσάβι Ρόκα.

Ο Καρλίτος θα περάσει από ιατρικά, θα υπογράψει το συμβόλαιο που θα έχει ισχύ από 1 Ιουλίου και θα ξεκινήσει προπονήσεις με το «τριφύλλι». Παράλληλα θα μπορεί να αγωνιστεί σε φιλικά προπονητικού χαρακτήρα, ώστε να μην παραμείνει ανενεργός για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα