Ατρόμητος: Καταγγελία για το ξύλο των ΜΑΤ στον κόσμο

Ατρόμητος: Καταγγελία για το ξύλο των ΜΑΤ στον κόσμο

Gazzetta team
Ατρόμητος: Καταγγελία για το ξύλο των ΜΑΤ στον κόσμο

bet365

Ο Ατρόμητος θα προβεί σε καταγγελία για την συμπεριφορά των ΜΑΤ κατά των φίλων της ομάδας στη Νέα Σμύρνη όπου υπήρξε και ο τραυματισμός του πατέρα του ποδοσφαιριστή των Περιστεριωτών, Γιώργου Νταβιώτη.

Το ματς του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο σημαδεύτηκε από επεισόδια με την Αστυνομία να φτάνει στο σημείο να κάνει χρήση δακρυγόνων, ενώ και οι φίλοι του Ατρόμητου έφαγαν πολύ ξύλο από τα ΜΑΤ.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι θα προβεί σε καταγγελία στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την επίθεση των ΜΑΤ εναντίον των φιλάθλων της ομάδας, μια επίθεση που είχες ως συνέπεια τον τραυματισμό του πατέρα του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γιώργο Νταβιώτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα προβεί σε καταγγελία στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την αναίτια επίθεση και προκλητική συμπεριφορά των ΜΑΤ εναντίον των φιλάθλων της ομάδας μας στο γήπεδο Νέας Σμύρνης με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του πατέρα του ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Νταβιώτη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα