Βιγιάλμπα: «Ενθουσιασμένος με όσα βρήκα»!

Gazzetta team
Βιγιάλμπα: «Ενθουσιασμένος με όσα βρήκα»!

bet365

Ενθουσιασμένος τόσο από την επιστροφή του στην Ελλάδα, όσο και από την υποδοχή που είχε στη Λαμία εμφανίστηκε ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας»:

Για τις εντυπώσεις του από τη Λαμία, όπως την είδε κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Οι πρώτες μου εντυπώσεις -και από την πόλη και από την ομάδα- είναι πολύ θετικές. Όσον αφορά το παιχνίδι, η Λαμία είναι μια δυνατή ομάδα και σταθερή σε όλες τις γραμμές της. Αλλά μια ομάδα μεγάλη όπως ο ΠΑΟΚ έχει πάντα το πλεονέκτημα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το γκολ ήρθε από στημένη φάση. Παρόλα αυτά η Λαμία έπαιξε καλά. Από την πλευρά μου, ήρθα για να βοηθήσω και ευχαριστώ πολύ την ομάδα και την πόλη. Χαίρομαι που μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα».

Για τον Τάσο Καραμάνο (σ.σ. έχουν παίξει μαζί στον Πανιώνιο): «Πάντα είναι ευχάριστο να βλέπεις οικεία πρόσωπα. Η αλήθεια είναι πως για εμένα που δεν μιλάω ελληνικά, είναι καλό να υπάρχουν άτομα που θα με ενσωματώσουν στην ομάδα, θα με κάνουν να νιώσω άνετα και εμπιστοσύνη στον εαυτό μου για να αποδώσω. Μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος με όλο αυτό».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: «Ξεχνάμε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και επικεντρωνόμαστε στο ματς με τον Αστέρα. Ο Αστέρας είναι και αυτός μια ομάδα που μάχεται και είναι χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά μάχεται για να επιβιώσει. Εμείς θα ακολουθήσουμε τις εντολές του προπονητή μας. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν και για εμένα προσωπικά είναι και μια ευκαιρία να αποδείξω πως είμαι ισάξιος και καλύτερος των υπόλοιπων Αργεντίνων παικτών (σ.σ. εννοώντας τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα)».

Για τον Αργεντίνο που θαυμάζει και για εκείνον που θεωρεί κορυφαίο: «Ο Ρικέλ είναι ένας παίκτης που θαυμάζω πάρα πολύ. Αλλά δεν θα πρέπει να έχουμε αυταπάτες, σίγουρα ο Μέσι είναι ο Αργεντίνος που έχει αφήσει το στίγμα του. Στις μέρες μας κάνει θαύματα και τον εκτιμώ πάρα πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα