Μάνταλος: «Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο, πρώτος στόχος το Κύπελλο»

Gazzetta team
Μάνταλος: «Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο, πρώτος στόχος το Κύπελλο»

bet365

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος δεν ήταν ικανοποιημένος από την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως το Κύπελλο αποτελεί πλέον πρώτο στόχο για την Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνταλος στη NOVA:

Για το τελικό αποτέλεσμα: “Σε αυτό το επίπεδο δεν είναι το Χ επιτυχία. Σίγουρα όπως εξελίχθηκε το ματς, μπορούσαμε να το χάσουμε, αλλά είχαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε αρκετά πίσω. Θέλαμε τη νίκη για την ψυχολογία, για την ομάδα, για τον κόσμο που είδατε και σήμερα ότι ήταν εδώ και μας στήριξε. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, δώσαμε ότι είχαμε και συνεχίζουμε. Ο Ολυμπιακός είχε την ανούσια κατοχή, ήμασταν αρκετά οργανωμένοι, θα μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα περισσότερο και στο τελείωμα αδικήσαμε λίγο τους εαυτούς μας".

Για το αν φοβήθηκε η ΑΕΚ το ματς: “Να φοβόμαστε όχι, δεν φοβηθήκαμε κάτι. Στην επανάληψη είπαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα με τους γρήγορους παίκτες που έχουμε. Ήταν κάποια οδηγία που είχαμε από την προπονητή να δώσουμε την μπάλα στον Ολυμπιακό”.

Για το κακό σερί που μετρά η ΑΕΚ σε ντέρμπι: “Θέλαμε να σπάσει το αρνητικό σερί, ξέρουμε ότι είναι αρκετός καιρός χωρίς νίκη στα ντέρμπι. Ειδικά με δεδομένο το ότι τα τελευταία χρόνια παίρνουμε τις νίκες”.

Για το αν πρώτος στόχος της ΑΕΚ είναι το Κύπελλο: “Όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, πρώτος στόχος είναι το Κύπελο. Να ξεκουραστούμε και να πάρουμε την πρόκριση με τον Αστέρα”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα