Μαρτίνς: «Ήμασταν ανώτεροι μπορούσαμε περισσότερες ευκαιρίες»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Ήμασταν ανώτεροι μπορούσαμε περισσότερες ευκαιρίες»

bet365

Στην ανωτερότητα της ομάδας του που δεν συνοδεύτηκε όμως με τις ευκαιρίες που θα ήθελε, στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Μία ομάδα προσπάθησε να εξοντώσει τον Ολυμπιακό κι αυτή ήταν η ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος. Παίξαμε καλύτερα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες. Ο αντίπαλος προσπάθησε να απειλήσει με στατικές φάσεις. Στη διάρκεια του αγώνα θα μπορούσαμε να είχαμε δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες».

Για την επιστροφή Φορτούνη σε τόσο σπουδαίο ματς: «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Πήραμε βαθμό απέναντι σε μία ομάδα που είναι δυνατή στην έδρα της. Ευχάριστο που επιστρέφει γιατί το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα