ΑΕΚ: Με 4-3-3 στο ντέρμπι, βασικός ο Σιμάνσκι, στον πάγκο ο Ολιβέιρα! (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με 4-3-3 στο ντέρμπι, βασικός ο Σιμάνσκι, στον πάγκο ο Ολιβέιρα! (pic)

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα παρατάσσει την ΑΕΚ με 4-3-3 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αφήνοντας τον Νέλσον Ολιβέιρα στον πάγκο και ξεκινώντας τον Μάρκο Λιβάια στην κορυφή. Βασικός ο Ντάμιαν Σιμάνσκι

Ο Ιταλός κόουτς της Ένωσης πηγαίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό επιβεβαιώνοντας τον επικρατέστερο σχηματισμό, δηλαδή αυτόν του 4-3-3 που δούλεψε περισσότερο ενόψει της αναμέτρησης. Ξεκινάει βασικό τον Σιμάνσκι στο κέντρο, αλλά αφήνει στον πάγκο τον Ολιβέιρα, με τον Λιβάια να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μπάρκας είναι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες και Μπακάκης, Σιμόες σε ρόλο κόφτη έχοντας μπροστά του στον άξονα τους Σιμάνσκι και Κρίστιτσιτς, αριστερά ο Μάνταλος, δεξιά ο Βέρντε και στην κορυφή ο Λιβάια.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σαμπανάτζοβιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης και Ολιβέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα