Βόλος: Στην αποστολή οι δανεικοί του ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Βόλος: Στην αποστολή οι δανεικοί του ΠΑΟΚ!

bet365

Οι Διαμαντής, Τσαούσης, Λύρατζης ενδέχεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής αύριο στην Τούμπα

Νάπολι - Γιουβέντους με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr. (21+)

«Εκπλήξεις» υπάρχουν στην αποστολή του Βόλου για το αυριανό ματς της Τούμπας, καθώς σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ Διαμαντής, Τσαούσης, Λύρατζης. Αυτόματα ενδέχεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής (μίνιμουμ οι δύο θα βρίσκονται στην τελική 18αδα), αλλά ίσως συνέβη αυτό λόγω των πολλών απουσιών που ταλανίζουν τους «νεοφώτιστους». Οπου εκτός έμειναν οι Μελίσσας (κάρτες), Μπαλογιάννης (αιμάτωμα στο τετρακέφαλο), επίσης δανεικοί από τον ΠΑΟΚ, όπως και οι Μαξ (κάρτες), Κανταμούρο (θλάση στον δικέφαλο).

Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψαν οι εξής: Γκουαροτσένα, Τσίκα, Φερράρι, Γέντρισεκ, Ζοάο, Μουνίθ, Τόρες, Γκαραβέλης, Δημόπουλος, Διαμαντής, Οικονόμου, Καραγκιόζης, Κυζιρίδης, Λύρατζης, Μάντζης, Μήτογλου, Ντεντάκης, Τσαούσης, Τσοκάνης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα