Η Κ19 του Ολυμπιακού νίκησε την ΑΕΚ!

Gazzetta team
Η Κ19 του Ολυμπιακού νίκησε την ΑΕΚ!

bet365

Τέταρτη σερί νίκη για τον Ολυμπιακό Κ19, που με 0-2 επιβλήθηκε της ΑΕΚ στο Γαλάτσι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Η σχετική ενημέρωση των «ερυθρόλευκων»:

Οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη, απέδωσαν σπουδαία κόντρα στην «Ένωση», είχαν τον έλεγχο του ματς στο μεγαλύτερο διάστημά του και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασαν στην τελική επικράτηση και στο τρίποντο με το οποίο προσπέρασαν την ΑΕΚ στη βαθμολογία!

Ο Μαρίνος κέρδισε πέναλτι λίγο πριν το μισάωρο και με δική του εύστοχη εκτέλεση, άνοιξε το σκορ στο 28’ «γράφοντας» το 0-1!

Χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, αφού η ΑΕΚ εξακολουθούσε να δίνει χώρο, ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του σκορ και βγήκε στο δεύτερο μέρος με σκοπό την επίτευξη και δεύτερου τέρματος.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ανά διαστήματα στο δεύτερο 45λεπτο, η αμυντική λειτουργία των Πειραιωτών όμως απέδωσε καλά σε γενικές γραμμές, προστατεύοντας την εστία του Τζολάκη.

Τα πάντα κρίθηκαν στο 87’, με τον Φέκκα να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει από θέση μέσα αριστερά, για το τελικό 0-2! Μάλιστα, η ομάδα μας είχε και δοκάρι με τον Σουρλή στις καθυστερήσεις!

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε με αυτόν τον τρόπο στους 35 βαθμούς και στην τρίτη θέση, προσπερνώντας τους «κιτρινόμαυρους».

Ολυμπιακός (Νικοπολίδης): Τζολάκης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Νικόλης, Μαρτίνης, Μπέλιτς (Κατσαβάκης 77’), Φέκκας, Μαρίνος (Κεραμίδας 68’), Αρσενίδης (Τσέλιος 75’), Σουρλής, Μπουλάρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα