Ολυμπιακός: Οι πιθανοί 11 του Μαρτίνς για το ντέρμπι

Ολυμπιακός: Οι πιθανοί 11 του Μαρτίνς για το ντέρμπι

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι πιθανοί 11 του Μαρτίνς για το ντέρμπι

bet365

Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τον Πέδρο Μαρτίνς να παίρνει τελικά στην αποστολή τον Ντάνιελ Ποντένσε, παρά τη μεταγραφική του υπόθεση που αναμένεται να κλείσει στη Γουλβς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται σε μια ενδεκάδα με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τους Ομάρ και Τσιμίκα στα πλάγια και στο κέντρο της άμυνας τον Μπα με τον Αβραάμ να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Σισέ. Οι Καμαρά, Γκιγέρμε και Μπουχαλάκης θα είναι στο κέντρο, στα άκρα ο Βαλμπουενά και ο Μασούρας (ή ο Σουντανί) και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.

Φυσικά από τη στιγμή που και ο Ποντένσε είναι στην αποστολή, διεκδικεί κι αυτός μια θέση στην αρχική ενδεκάδα, ωστόσο υπάρχει η μεταγραφική του υπόθεση που «τρέχει» στη Γουλβς...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα