Δώνης για οπαδούς ΑΕΛ: «Αυτούς εγώ τους έκανα ομάδα από το μηδέν, η βλακεία είναι ανίκητη»

Gazzetta team
Δώνης για οπαδούς ΑΕΛ: «Αυτούς εγώ τους έκανα ομάδα από το μηδέν, η βλακεία είναι ανίκητη»

bet365

Οι οπαδοί της ΑΕΛ κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Γιώργου Δώνη έβριζαν τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος σχολίασε τα όσα άκουσε.

Μετά το τέλος του αγώνα στη Λάρισα, οι οπαδοί της ΑΕΛ έβριζαν τον Γιώργο Δώνη τη στιγμή έκανε δηλώσεις στη NOVA. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν το άφησε ασχολίαστο και ανέφερε για αυτά που άκουγε: «Η βλακεία είναι ανίκητη. Αυτούς εγώ τους έκανα ομάδα από το μηδέν».

Όσο για τη νίκη του Παναθηναϊκού, υποστήριξε: «Είναι σημαντικό ότι για 45 λεπτά ήμασταν εξαιρετική ομάδα. Σχεδόν παίξαμε ολοκληρωτικά. Είχαμε καλή κυκλοφορία, πολύ καλή κίνηση και δημιουργία. Όσο πέρναγε ο χρόνος νομίζω ότι μας βγήκε κούραση. Ήταν φανερό πως δεν είχαμε τη φρεσκάδα από τα συνεχόμενα ματς. Και ο αντίπαλος δημιούργησε καλές φάσεις. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν μέτριοι αλλά βγάλαμε αυτά τα ματς με καλές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα