Αποστολίδης: «Ο Ολυμπιακός έθιξε ένα πολύ μεγάλο μέρος του λαού»

Αποστολίδης: «Ο Ολυμπιακός έθιξε ένα πολύ μεγάλο μέρος του λαού»

Gazzetta team
Αποστολίδης: «Ο Ολυμπιακός έθιξε ένα πολύ μεγάλο μέρος του λαού»

bet365

Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, και σχολίασε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Κούλης Αποστολίδης με την ανάρτησή του πήρε θέση για αυτά που αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός απευθυνόμενη προς το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη. Όπως τονίζει «η έννοια του όρου «Ρώσος» θίγει ένα πολύ μεγάλο μέρος του λαού».

Αναλυτικά όσα έγραψε ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ:

«Η απόχρωση που δίνει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην έννοια του όρου «Ρώσος» είναι έντονα απαξιωτική όχι μόνο για τον κ. Σαββίδη (ο οποίος είναι ένας διαπρεπής Έλληνας Πόντιος της διασποράς με τεράστια προσφορά επενδυτική, κοινωνική και εθνική στη χώρα μας), αλλά και για τον αξιοπρεπή Ρώσο πολίτη της Ρωσίας.

Πολύ πιο σημαντικό όμως είναι το γεγονός ότι, κατ’ επέκταση, θίγει ένα πολύ μεγάλο μέρος του λαού (ποντιακής καταγωγής και όχι μόνο), ιδιαίτερα τώρα που η ενότητα του ελληνικού λαού αποτελεί μονόδρομο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα