Ολυμπιακός: Προς ολοκλήρωση και των τυπικών για Χασάν, ξεκαθαρίζει του Μεριά

Ολυμπιακός: Προς ολοκλήρωση και των τυπικών για Χασάν, ξεκαθαρίζει του Μεριά

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Προς ολοκλήρωση και των τυπικών για Χασάν, ξεκαθαρίζει του Μεριά

bet365

Ο Αιγύπτιος επιθετικός βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του και τυπικά πια στον Ολυμπιακό ενώ ο Γιασίν Μεριά περιμένει νεότερα για το μέλλον του έως την Τρίτη.
Ο Αχμέντ Χασάν - όπως έχετε διαβάσει και νωρίτερα - αναμένεται να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό. Επίσημη ή ανεπίσημη επιβεβαίωση από Μπράγκα ή Ολυμπιακό δεν υπήρξε, ωστόσο οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν πως ο διεθνής και έμπειρος στράικερ θα κλείσει με δανεισμό έξι μηνών και πιθανώς με οψιόν αγοράς. Πηγές μάλιστα από την Πορτογαλία έκαναν λόγο για άφιξη του παίκτη την Παρασκευή στην Αθήνα ή ότι μπορεί ήδη να βρίσκεται εδώ. Άλλες πληροφορίες μιλούσαν για πιθανότητα να κλείσει για το καλοκαίρι ο Χασάν, όμως με δεδομένο πως ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε τον παίκτη και μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να μπουν άλλα πράγματα στην συζήτηση και στην εξίσωση για ρόστερ - προπονητή φαίνεται πως το deal θα είναι για τώρα.
Σχετικά με τον Μεριά το πιο έντονο ενδιαφέρον που έχει είναι για δανεισμό από τουρκικές ομάδες. Ο Τυνήσιος διεθνής μπακ θα περιμένει μέχρι Δευτέρα ή Τρίτη εάν θα υπάρξουν νεότερα για το μέλλον του. Υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο εάν δεν καλυφθεί από τις προτάσεις ο Ολυμπιακός να μην φύγει αλλά να έχει αισθητά μειωμένο χρόνο συμμετοχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα