Σουντανί: «Θέλω να πάρω τίτλο και να συνεχίσω στον Ολυμπιακό, καλύτερος του Σαλάχ ο Μαχρέζ»

Σουντανί: «Θέλω να πάρω τίτλο και να συνεχίσω στον Ολυμπιακό, καλύτερος του Σαλάχ ο Μαχρέζ»

Δημήτρης Τομαράς
Σουντανί: «Θέλω να πάρω τίτλο και να συνεχίσω στον Ολυμπιακό, καλύτερος του Σαλάχ ο Μαχρέζ»

bet365

Ο Χιλάλ Σουντανί σε συνέντευξή του στο εξωτερικό στάθηκε στον Ολυμπιακό και κλήθηκε να απαντήσει στον ποιον θεωρεί καλύτερο Αφρικανό παίκτη, τον Σαλάχ ή τον Μαχρέζ.
Ο Σουντανί σε δηλώσεις του που αναρτήθηκαν στο Alaraby.co.uk είπε μεταξύ άλλων:
Την επιλογή του Ολυμπιακού: Στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχα πάει επειδή η ομάδα θα μου έδινε την δυνατότητα να παίξω στο Champions League. Ελπίζω και θέλω να πάρω τον τίτλο στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό και να συνεχίσω εδώ. Η ομάδα μου το χρειάζεται αυτό μετά από... απουσία δύο ετών από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο τίτλος αυτός θα είναι σπουδαίος. Ήταν ένα όνειρό μου να παίξω Αγγλία και το έκανα για έναν χρόνο. Ο τραυματισμός μου δεν μου επέτρεψε να βοηθήσω παραπάνω στην Φόρεστ. Διάλεξα τον Ολυμπιακό. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και σκέφτηκα αμέσως πως είναι μία πολύ καλή λύση - επιλογή.
Την ελληνική Λίγκα: Υπάρχουν αρκετά δυνατά ματς και ντέρμπι. Παίξαμε με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Ήταν καλά παιχνίδια και ο κόσμος είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Σίγουρα το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το κορυφαίο αλλά ήμουν χαρούμενος όπου να έπαιξα: Πορτογαλία, Κροατία και τώρα Ελλάδα. Κάθε πρωτάθλημα έχει τα συν και τα πλην του. Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Μου άνοιξε τις... πόρτες του, έφτιαξα πάλι την καριέρα μου και νιώθω πολύ καλά εκεί.
Τους Σαλάχ και Μαχρέζ: Και οι δύο είναι εξαιρετικοί και τιμούν τον αραβικό κόσμο στην Αγγλία και ανά την υφήλιο. Έχουν φτάσει στην κορυφή λόγω του ταλέντου και των χαρακτηριστικών τους. Είμαστε περήφανοι για τους δύο. Όμως εγώ θεωρώ καλύτερο τον Μαχρέζ. Όχι μόνο επειδή είναι φίλος μου και υπήρξαμε συμπαίκτες στην Εθνική (γέλια) αλλά επειδή είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και αξίζει αναγνώριση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα