Ολυμπιακός: Ο «κλεισμένος» Χασάν, το «πρόστιμο» στον Σεμέδο και το «μηδέν» στην περιφέρεια που δίνει τίτλο

Ολυμπιακός: Ο «κλεισμένος» Χασάν, το «πρόστιμο» στον Σεμέδο και το «μηδέν» στην περιφέρεια που δίνει τίτλο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο «κλεισμένος» Χασάν, το «πρόστιμο» στον Σεμέδο και το «μηδέν» στην περιφέρεια που δίνει τίτλο

bet365

Ο Αχμέντ Χασάν θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένος στον Ολυμπιακό και έρχεται άμεσα και ο πρόεδρος της Ντιζόν μίλησε για την μεταγραφή του Μπενζιά. Πως ο Σεμέδο θα... πληρώσει το λάθος του και η... δύναμη της περιφέρειας.
Όπως είχατε διαβάσει προ ημερών ο Αιγύπτιος διεθνής επιθετικός συνέχιζε να πιέζει για να γυρίσει στην ομάδα του Ολυμπιακού, κάτι που μπορεί να έφερνε εξελίξεις επί του θέματός του. Τα νεότερα είναι πως όλα δείχνουν ότι ο Αχμέντ Χασάν θα πιάσει ξανά Λιμάνι και ότι έρχεται άμεσα. Σε άλλα μεταγραφικά μέτωπα ο πρόεδρος της Ντιζόν, Ολιβιέ Ντελκούρ, μίλησε για τον Μπενζιά - τον οποίο πάντως φέρεται να θέλει και η Νιμ - λέγοντας: «Είμαστε σε συζητήσεις για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Ενδιαφερόμαστε εδώ και πολύ καιρό. Είναι πολύ καλός παίκτης που θέλει να έρθει εδώ και που δεν παίζει αρκετά στον Ολυμπιακό. Πρέπει να συμφωνήσουμε με τη Λιλ, με την οποία έχει ακόμη 1,5 χρόνο συμβόλαιο. Πιστεύω ότι τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα βρίσκεται στη Ντιζόν».
Σχετικά με την περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη και στους συμπαίκτες του, την ομάδα και τον προπονητή εκτός από την ανάρτησή του στο Instagram αντί προστίμου θα κληθεί να πληρώσει το επόμενο τραπέζι. Είναι κάτι που γίνεται στην εποχή του Πέδρο Μαρτίνς στην ομάδα και είχε ισχύσει και με τον Γιάγια Τουρέ για παράδειγμα όταν είχε αργήσει σε κάποιες προπονήσεις. Από εκεί και πέρα με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Όλοι γυμνάστηκαν κανονικά, εκτός από τον Μπρούνο, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Ο Ολυμπιακός κράτησε το «μηδέν» στην περιφέρεια!
Επί των αγωνιστικών ζητημάτων ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τα ταξίδια του στην περιφέρεια, χωρίς να δεχτεί γκολ! Έκανε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Μία διαδρομή από αυτές που δίνουν τίτλο. Βέβαια ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ καλύτερη επίδοση το 2010-11 (όπως σημειώνεται σχετικά στο site της Λίγκας), όταν νίκησε και τους οκτώ αγώνες του στην περιφέρεια, χωρίς να δεχτεί γκολ. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και τη σεζόν 1973-74, τότε όμως είχε παίξει πέντε αγώνες στην περιφέρεια, έξι αν θεωρήσουμε και τον ΑΠΟΕΛ ομάδα της περιφέρειας. Και τότε τα είχε κερδίσει όλα χωρίς να δεχτεί γκολ.
Ο Ολυμπιακός της περιφέρειας φέτος:
ΑΕΛ - Ολυμπιακός 0-1
Ξάνθη - Ολυμπιακός 0-0
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0-3
Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-5
Βόλος - Ολυμπιακός 0-0
Λαμία - Ολυμπιακός 0-4
ΟΦΗ - Ολυμπιακός 0-1
Ο Ολυμπιακός της περιφέρειας το 2010-11:
Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός 0-1
Ξάνθη - Ολυμπιακός 0-3
Εργοτέλης - Ολυμπιακός 0-2
Καβάλα - Ολυμπιακός 0-1
ΑΕΛ - Ολυμπιακός 0-1
Κέρκυρα - Ολυμπιακός 0-2
Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-1
Ολυμπιακός Βόλου - Ολυμπιακός 0-1
Εκτός από τον Ολυμπιακό, και η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τα ταξίδια της στην περιφέρεια για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Έκανε τέσσερις νίκες σε Τρίπολη, Αγρίνιο, Ξάνθη και Βόλο, δύο ισοπαλίες σε Λάρισα και Λαμία και ήττα στο Ηράκλειο. Μάζεψε δηλαδή 14 βαθμούς.
Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πέντε νίκες σε πέντε εξόδους και έχει να παίξει ακόμα σε Λάρισα και Ξάνθη.
Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τέσσερις ισοπαλίες και μια νίκη και έχει να παίξει ακόμα σε Λάρισα και Τρίπολη.
Ο Άρης έχει χάσει δύο από τα τέσσερα παιχνίδια του και έχει να παίξει σε Αγρίνιο, Τρίπολη και Λαμία.
Η βαθμολογία των πέντε πρωτοπόρων στις επαρχιακές έδρες
(σε παρένθεση οι αγώνες κάθε ομάδας)
Ολυμπιακός 17 (7)
ΠΑΟΚ 15 (5)
ΑΕΚ 14 (7)
Παναθηναϊκός 7 (5)
Άρης 4 (4)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα