Νέο δημοσίευμα από Τουρκία για ΑΕΚ κι Ερκίν

Gazzetta team
Νέο δημοσίευμα από Τουρκία για ΑΕΚ κι Ερκίν

bet365

Στην Τουρκία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για την ΑΕΚ και τον Τσανέρ Ερκίν με τους γείτονες να κάνουν λόγο για επικείμενο ραντεβού στην Κωνσταντινούπολη και κατάθεση πρότασης.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία που εμπλέκουν την ΑΕΚ σε πιθανή απόκτηση του Τούρκου διεθνή αριστερού μπακ, Τσανέρ Ερκίν. Σύμφωνα με το νέο ρεπορτάζ τουρκικού μέσου, εκπρόσωποι της Ενωσης θα φτάσουν τις επόμενες ημέρες στην Κωνσταντινούπολη όπου και θα έχουν συνάντηση με τον 31χρονο άσος της Μπεσίκτας όπου και θα του καταθέσουν πρόταση συνεργασίας.

Το συμβόλαιο του Ερκίν με την Μπεσίκτας λήγει το καλοκαίρι του 2020 με τους «αετούς» πάντως να επιθυμούν την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα