Φετφατζίδης: «Το αξίζουμε βάσει εμφανίσεων»

Φετφατζίδης: «Το αξίζουμε βάσει εμφανίσεων»

Gazzetta team
Φετφατζίδης: «Το αξίζουμε βάσει εμφανίσεων»

bet365

Ο Γιάννης Φετφατζίδης αναφέρθηκε στην αποδοτική του χρονιά αλλά και στις πειστικές εμφανίσεις του Άρη…

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μίλησε στα κανάλια Novasports τόσο για την πορεία του Άρη όσο και για τη δική του. Αρχικά ρωτήθηκε για τη νίκη επί της Ξάνθης και κυρίως για το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» αποσπάστηκαν από τους ΟΦΗ, Ατρόμητο και Ξάνθη. «Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση. Πιστεύαμε και θεωρούσαμε τους εαυτούς μας ικανούς να είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας γιατί το αξίζουμε βάσει εμφανίσεων και όσων δείξαμε στο γήπεδο. Για την ώρα ανταμειβόμαστε. Βλέπουμε και πιο ψηλά, η διαφορά με τον Παναθηναϊκό είναι στους δύο βαθμούς, έχουμε και τον αγώνα με την ΑΕΚ στην έδρα μας αλλά ςς μην προτρέχουμε όμως. Ας συνεχίσουμε να κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Ρωτήθηκε για το αν η νίκη επί της Ξάνθης ήταν μια νίκη των μεσοεπιθετικών. «Παίξαμε όλοι οι μεσοεπιθετικοί. Νομίζω ότι έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι τέτοιο. Ο ένας βοηθάει πολύ τον άλλον. Ο Ιντέγε έλειψε και θα λείπει γιατί κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο. Πιστεύω όμως ότι όποιος αντικαταστήσει τον Μπράουν θα το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», απάντησε και ρωτήθηκε για την αλλαγή συστήματος. «Το σύστημα έχει μικρή σημασία, πάνω κάτω είναι το ίδιο. Προσπαθούμε να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτά που θέλει ο προπονητής και νομίζω ότι βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο».

Σχετικά με τις κλειστές άμυνες που έχει να αντιμετωπίσει ο Άρης, ειδικά όταν παίζει στην έδρα του, απάντησε: «Όταν έρχονται στην έδρα μας, οι ομάδες παίζουν πιο κλειστά κι αυτό θα γίνει πιο έντονο προς το τέλος του Πρωταθλήματος. Ελπίζουμε πάντα να βρίσκουμε μια λύση όπως αυτή που ήρθε χθες απέναντι στην Ξάνθη».

Σε ερώτηση για τη χρονιά που πραγματοποιεί και τα ατομικά ρεκόρ που έχει καταρρίψει. «Νομίζω ότι η χρονιά κυλάει καλά, δεν είμαι όμως ικανοποιημένος με τα γκολ που έχω πετύχει. Επίσης, οι ασίστ είναι επτά, δεν ξέρω γιατί δεν έχει καταγραφεί μία ακόμη, αλλά αυτό έχει μικρή σημασία. Έχω κάνει πράγματα που δεν είχα κάνει στο παρελθόν. Νιώθω καλά στην ομάδα, νιώθω εμπιστοσύνη κι όταν υπάρχει αυτό το συναίσθημα μπορείς να κάνεις πράγματα στο γήπεδο», είπε και ρωτήθηκε για τα καλά λόγια του Μίκαελ Ένινγκ. «Ευχαριστώ τον κ. Ένινγκ για τα καλά του λόγια όπως κι εμείς έχουμε να πούμε καλά λόγια για τη δουλειά που κάνει».

Σε ερώτηση για την Εθνική ομάδα, στάθηκε στη βελτίωση που παρουσιάζει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. «Η Εθνική είναι ένα μεγάλο κομμάτι γιατί έχω υπάρξει στην ομάδα. Θεωρώ ότι βελτιώθηκε η εικόνα μας και κοιτάμε μπροστά έχοντας σε πρώτη φάση τα φιλικά παιχνίδια και μετά τα επίσημα. Είμαστε σε μια διαφορετική εικόνα, αυτό δείχνουν τα πέντε τελευταία παιχνίδια. Αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό εκτιμώ ότι θα συνεχιστεί η ίδια εικόνα και θα έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο».

Ερωτηθείς για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, εκτίμησε ότι… «θεωρώ ότι ο αντίπαλος είναι βατός χωρίς ίχνος υποτίμησης. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα είμαστε στα ημιτελικά. Δεν είναι εύκολο να πάρεις το Κύπελλο. Θέλουμε να προχωρήσουμε. Μπορούμε να είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα