Παναθηναϊκός: Έκλεισε ο Καρλίτος και έρχεται την επόμενη εβδομάδα

Παναθηναϊκός: Έκλεισε ο Καρλίτος και έρχεται την επόμενη εβδομάδα

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Έκλεισε ο Καρλίτος και έρχεται την επόμενη εβδομάδα

bet365

Ο Ισπανός επιθετικός Καρλίτος συμφώνησε προφορικά με τον Παναθηναϊκό και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Ο Ισπανός επιθετικός Καρλίτος συμφώνησε απόψε οριστικά με τον Παναθηναϊκό έχοντας το πράσινο φως από την Αλ Ουάχντα των ΗΑΕ από την οποία αποδεμεύθηκε και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο πιθανότατα για 2,5 χρόνια. Ο 29χρονος πρώην φορ (μεταξύ άλλων) της Βίσλα Κρακοβίας και της Λέγκια Βαρσοβίας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο τρέχον πρωτάθλημα, καθώς έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο ομάδας κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, αλλά θα προπονείται καθημερινά στο Κορωπί και θα ενταχθεί άμεσα στο "πράσινο" ρόστερ.

Οι απολαβές του θα κυμαίνονται μεταξύ 400-450.000 ευρώ ετησίως και η απόκτησή του είναι ανεξάρτητη από την προοπτική απόκτησης σέντερ φορ και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο τεχνικός διευθυντής Τσάβι Ρόκα που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής Καρλίτο (γνωρίζονταν και από τη Κύπρο, όπου ο Ισπανός φορ αγωνίστηκε στον Αρη Λεμεσού για έξι μήνες...) έχει εντοπίσει υποψήφιους στόχους και δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει σέντερ φορ στις επόμενες επτά ημέρες!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα