Αλαφούζος: «Εχουμε αδικηθεί, αλλά φέτος είναι από τις καλύτερες χρονιές διαιτητικά»

Αλαφούζος: «Εχουμε αδικηθεί, αλλά φέτος είναι από τις καλύτερες χρονιές διαιτητικά»

Gazzetta team
Αλαφούζος: «Εχουμε αδικηθεί, αλλά φέτος είναι από τις καλύτερες χρονιές διαιτητικά»

bet365

Ο Παναθηναϊκός ήταν η μοναδική ομάδα από το "Big4" που δεν έδωσε στη δημοσιότητα επισήμως ή ανεπισήμως τις θέσεις της ή τα λόγια του μεγακλομετόχου της μετά τη συνάντηση του "Big4" στο "Μεγάλη Βρετάνια", αλλά κάποια από τα λόγια του Γιάννη Αλαφούζου σήμερα δημοσιοποιήθηκαν. Και είναι θετικά για την UEFA και τη διαιτησία...

Τόσο ο Ολυμπιακός, ο οποίος κοινοποίησε όσα είπε ο μεγαλομέτοχος Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνάντηση του "Big4" στο "Μεγάλη Βρετάνια", όσο και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ που κοινοποίησαν μέρος των θέσεων που εξέφρασαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ιβάν Σαββίδης αντίστοιχα, ενημέρωσαν με τον δικό τους τρόπο χθες τα media σχετικά με τις απόψεις που κατέθεσαν τα αφεντικά των ομάδων στη ευρεία σύσκεψη υπό την παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και των αξιωματούχων της UEFA. Η μοναδική ομάδα της οποίας οι θέσεις δεν είχαν κοινοποιηθεί επισήμως ή ανεπισήμως ήταν ο Παναθηναϊκός.

Σήμερα (Πέμπτη, 23/1), όμως, δημοσιοπιήθηκε η κεντρική τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της Πράσινης ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων στη σύσκεψη: «Από το 1993, το μεγαλύτερο πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι οι διαιτησίες. Και φέτος έχουμε αδικηθεί, έχουμε παράπονα σε κάποιους αγώνες αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι τη φετινή χρονιά παρατηρείται μια σημαντική βελτίωση. Το VAR έχει βοηθήσει, οι ξένοι διαιτητές έχουν βοηθήσει, η εποπτεία της UEFA έχει συμβάλει και εν τέλει θεωρώ ότι φέτος είναι από τις καλύτερες χρονιές διαιτητικά».

Αυτός είναι σε γενικές γραμμές και ο πυρήνας της άποψης του Αλαφούζου για την τωρινή κατάσταση, παρότι ο Παναθηναϊκός πολλάκις έχει διαμαρτυρηθεί εφέτος για διαιτητικές αποφάσεις (χαρακτηριστικά τα ματς εναντίον της Ξάνθης, του ΠΑΟΚ και πρόσφατα εναντίον του Ολυμπιακού). Οι Πράσινοι θεωρούν ότι λάθη γίνονται αρκετά και ότι ο Παναθηναϊκός έχει αδικηθεί, ταυτόχρονα όμως εκτιμούν ότι λόγω του VAR και των ξένων διατητών η κατάσταση είναι πολύ βελτιωμένη συγκριτικά με παλαιότερα χρόνια. Και σταθερά - τουλάχιστον προς το παρόν - τάσσονται υπέρ των αποφάσεων και των πρωτοβουλιών FIFA και UEFA...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα