ΚΕΔ / ΕΠΟ: «Έγινε κανονικά ο έλεγχος του VAR στο γκολ του ΠΑΟΚ, δεν διαπιστώθηκε παράβαση»

Gazzetta team
ΚΕΔ / ΕΠΟ: «Έγινε κανονικά ο έλεγχος του VAR στο γκολ του ΠΑΟΚ, δεν διαπιστώθηκε παράβαση»

bet365

Η ΚΕΔ / ΕΠΟ με επίσημη ανακοίνωσή της πήρε θέση για το πρόβλημα που υπήρξε με το VAR στην φάση του γκολ του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Λαμία.
Η ανακοίνωση για την επίμαχη φάση του γκολ του ΠΑΟΚ με την Λαμία και το πρόβλημα με το VAR:
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας διευκρινίζεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο έλεγχος VAR στον αγώνα Λαμίας -ΠΑΟΚ και μετά την επίτευξη του γκολ του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε κανονικά και με βάση το πρωτόκολλο χρήσης του συστήματος.
Δεν διαπιστώθηκε οποιαδήποτε παράβαση πριν την επίτευξή του. Η προσωρινή βλάβη που παρατηρήθηκε και είχε σχέση με τον χειριστή του επαναληπτικού βίντεο δεν είχε καμία επίπτωση στην αξιολόγηση της φάσης καθώς ήταν μεταγενέστερη. Αδιάψευστος μάρτυρας είναι η τηλεοπτική εικόνα της ζωντανής μετάδοσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα