Ολυμπιακός: Το 4-3-3 για την ΑΕΚ και η υποψηφιότητα του Αβραάμ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το 4-3-3 για την ΑΕΚ και η υποψηφιότητα του Αβραάμ

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αρχίσει να σχεδιάζει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με αντίπαλο την ΑΕΚ με διάταξη 4-3-3 και με τον Αβραάμ να έχει σοβαρές πιθανότητες για παρτενέρ του Μπα.
Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει τον αγώνα τον Σα κάτω από τα γκολπόστ & άμυνα με Μπα, Σεμέδο, Ομάρ και Τσιμίκα. Κέντρο με Μπουχαλάκη, Καμαρά και Γκιγιέρμε, άκρα με Βαλμπουενά και Μασούρα και φορ τον Ελ Αραμπί. Το σχήμα και τα πρόσωπα δηλαδή που αναμενόταν να βάλει.
Ως προς την ΑΕΚ - με δεδομένο πως ο Σεμέδο είδε κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε στο Γεντί Κουλέ και ο οποίος μετά ζήτησε συγγνώμη - ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι ένας δυνατός υποψήφιος για βασικός δίπλα στον Μπα. Οι άλλες λύσεις για στόπερ θα ήταν ο Παπέ Σισέ ή ο Μεριά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα