Ένινγκ: «Καθοριστική η προσωπικότητά μας»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ένινγκ: «Καθοριστική η προσωπικότητά μας»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ αναφέρθηκε στην προσωπικότητα των παικτών του, ευχήθηκε τη δικαίωση του Άρη για τον Φιορίν Ντουρμισάι και επισήμανε ότι… «όσο είμαι εδώ έχουμε ευστοχήσει σε όλα τα πέναλτι».

Στο αρχικό σχόλιό του, ο Γερμανός προπονητής του Άρη είπε ότι… «είμαι χαρούμενος και περήφανος που κερδίσαμε για τέταρτη φορά την ίδια ομάδα. Δεν είναι τόσο αυτονόητο, γιατί δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ των δύο ομάδων μετά από τόσα παιχνίδια. Είχαμε τον έλεγχο από την αρχή, παίξαμε όσο επιθετικά μπορούσαμε και στο τέλος πιστεύω ότι η νίκη είναι δίκαιη», είπε στο αρχικό σχόλιό του και ρωτήθηκε για την απόδοση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο. «Δεν είχε όμως και ο αντίπαλος καμία ευκαιρία στο ίδιο διάστημα. Είχαμε μόνο μια κατεύθυνση σ’ αυτό το ημίχρονο, το παιχνίδι παιζόταν μόνο στο μισό της Ξάνθης. Δεν είναι εύκολο να παίζεις για τέταρτη φορά με την ίδια ομάδα γιατί ήξερε πώς θα έπρεπε να μας αντιμετωπίσει. Έπρεπε να δείξουμε υπομονή, αυτό ήταν το χαρακτηριστικό μας και δικαιωθήκαμε».

Ρωτήθηκε επίσης για την απουσία του Μπράουν Ιντέγε και πόσο επηρεάζει την ομάδα του. «Ναι ήταν σημαντική απώλεια. Ο Ιντέγε, όταν παίζει, απασχολεί δύο αμυντικούς. Συν τοις άλλοις είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε με τον Μπράουν γιατί χτίσαμε το παιχνίδι γύρω του. Σημαντικό ήταν επίσης ότι Ντιγκινί και Μαντσίνι προσπάθησαν να υποστηρίξουν το παιχνίδι μας».

Σε ερώτηση για τον Ντουρμισάι και στο ενδεχόμενο δικαίωσης του Άρη, πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του, είπε: «Να ξαναμιλήσουμε αύριο όπου θα ξέρουμε περισσότερα. Εάν η τιμωρία αρθεί τότε θα είναι σημαντική η επιστροφή», απάντησε και ρωτήθηκε για το γεγονός ότι συμπλήρωσαν κάρτες και οι Βέλεθ, Ροζ κι αν αυτό τον προβληματίζει για τα παιχνίδια στα οποία θα πρέπει να εκτίσουν τις ποινές τους. «Είμαστε σε μία φάση της σεζόν όπου πολλοί παίκτες είναι στο όριο καρτών. Υπάρχει όμως και η θετική πλευρά ότι μετά την έκτιση της ποινής τους παίζουν πιο απελευθερωμένα. Τώρα, ποιος θα αναλάβει να καλύψει τα κενά θα το δούμε. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες κι έχουμε δείξει όποιος πάγκο αντικατέστησε επάξια

Σε ερώτηση για την κλήρωση του Κυπέλλου και το γεγονός ότι ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, είπε: «Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι σ’ αυτή τη φάση του Κυπέλλου. Για μένα είναι θετικό ότι το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας οπότε είναι μια ευκαιρία για τους φίλους μας που θέλουν να κατακτήσουμε το Κύπελλο να έρθουν και να μας υποστηρίξουν».

Σε ερώτηση για την απόδοση του Μπρούνο Γκάμα κι αν η προσωπικότητα του Πορτογάλου . «Ήταν από τα παιχνίδια που η προσωπικότητα και η ατομική ποιότητα μπορούν να καθορίσουν ένα παιχνίδι κι αυτό έγινε. Έχουμε πολλούς τέτοιους παίκτες όπως και οι Ντιγκινί, Φετφατζίδης οι οποίοι έχουν την ποιότητα για να το κάνουν. Σήμερα ο Μπρούνο Γκάμα ήταν ένας από αυτούς, του έκανε καλό το διάστημα που απουσίασε, επέστρεψε φρέσκος και στο δεύτερο ημίχρονο έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Να σημειωθεί επίσης ότι όσο είμαι εδώ έχουμε ευστοχήσει σε όλα τα πέναλτι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα