Ολυμπιακός: Στην τελική της ευθεία η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ποντένσε

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Στην τελική της ευθεία η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ποντένσε

bet365

Για τον Πορτογάλο winger οι τελευταίες πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως ο παίκτης θα οριστικοποιήσει την μεταγραφή του στην Γουλβς μέχρι την Κυριακή. Ακόμα και την Παρασκευή μπορεί να βρεθεί στο Νησί ο Ποντένσε.
Σύμφωνα με αγγλικά ρεπορτάζ και πληροφορίες από την πλευρά της Γουλβς το deal θα πάρει επίσημη μορφή μες στο προσεχές Σαββατοκύριακο. Να σημειώσουμε πως για τον Ντάνιελ Ποντένσε η συμφωνία θα αγγίξει τα 30 εκατ. ευρώ, πλην όμως από μεριάς του Ολυμπιακού προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ή ανεπίσημη αντίδραση. Εδώ και μέρες η πληροφόρηση ήταν πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός επρόκειτο να ταξιδέψει την Παρασκευή στην Αγγλία για την επισημοποίηση του deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα