Ράσταβατς: «Χαρούμενοι για τη νίκη, συγκεντρωμένοι στη Λαμία»

Gazzetta team
Ράσταβατς: «Χαρούμενοι για τη νίκη, συγκεντρωμένοι στη Λαμία»

bet365

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης έδωσε το... σύνθημα για την επόμενη αναμέτρηση των Αρκάδων
Στη συγκέντρωση των παικτών του στάθηκε ο Μίλαν Ράσταβατς, μετά το σημερινό 2-0 επί του Πανιωνίου. «Ηταν μια σημαντική και δύσκολη απέναντι σε μια ομάδα που μπορούσε να τιμωρήσει οποιοδήποτε λάθος σου. Για το λόγο αυτό έπρεπε να είμαστε καλά προετοιμασμένοι, συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστική σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί το έκανε αυτό για 90 λεπτά. Η υπομονή που δείξαμε και το ανταγωνιστικό μας πρόσωπο μας έδωσε τη νίκη. Κάποιες φορές υπάρχουν δυσκολίες γιατί υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια και πολλοί νέοι παίκτες που μπαίνουν να παίξουν και χρειάζονται χρόνο προσαρμογής, οπότε είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες. Είμαστε χαρούμενοι για τη σημερινή νίκη αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία», είπε αρχικά ο κόουτς του Αστέρα Τρίπολης. Και μετά ρωτήθηκε για την κατάσταση του Σίτο. «Δεν γνωρίζουμε ακόμα το μέγεθος του τραυματισμού του. Θα κάνει εξετάσεις τις επόμενες μέρες». Για το αν τον αντικατέστησε επ' άξια ο Ριέρα σχολίασε πως «δεν αλλάξαμε κάτι στο τακτικό κομμάτι. Συνεχίσαμε να δουλεύουμε όπως είχαμε σχεδιάσει απλά έγινε μια αλλαγή προσώπου».
Στη συνέχεια ο Σέρβος κόουτς αναφέρθηκε και στην αποβολή του Μπαράλες. «Αυτό που είδα με γυμνό μάτι ήταν ότι ο Μπαράλες μετά το φάουλ που δέχτηκε έκανε μια κίνηση με το χέρι του. Για μένα είναι μια κίνηση που δεν επιτρέπεται, μια τέτοια αντίδραση. Ο Μπαράλες ήταν στα σχέδια μας αλλά θα καλύψει άλλος παίκτης το κενό του. Αν θέλουμε να το δούμε θετικά να είναι μια ευκαιρία σε άλλον ποδοσφαιριστή», τόνισε και και συνέχισε για το τακτικό κομμάτι της αναμέτρησης. «Το πλάνο της ομάδας ήταν από τη στιγμή που αντίπαλος είχε πολλούς παίκτες στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή να παίξουμε τη μπάλα γρήγορα και χαμηλά. Μας έλειπε όμως η φρεσκάδα και δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό. Θέλαμε με υπομονή να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα με ποδοσφαιριστές μεταξύ των γραμμών, να βρούμε τον κενό χώρο. Η εντολή δεν ήταν να παίξουμε με μεγάλες πάσες. Η εντολή ήταν να παίξουμε χαμηλά και να προσπαθούμε να κάνουμε πάσες στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, όταν θα βρίσκαμε το κενό». Για το αν στόχος είναι η είσοδος στα πλέι οφ είπε πως «πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωνόμαστε και να δούμε στο τέλος μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στη Λαμία που είναι μια δύσκολη ομάδα, ιδιαίτερα στην έδρα της. Πρώτα απ' όλα είμαστε συγκεντρωμένοι στο πως θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε».
Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε και για τα μεταγραφικά. «Ψάχνουμε, αν καταφέρουμε να βρούμε έναν ποδοσφαιριστή με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και με βάση το μπάτζετ που έχει η ομάδα. Αν βρεθεί κάτι, γιατί πρέπει να έχουμε και στο νου μας ότι τον Ιανουάριο η αγορά είναι πολύ πιο περιορισμένη απ' ότι τον Ιούνιο. Αν βρεθεί κάτι θα το δούμε αλλά προς το παρόν δεν βλέπω κάτι». Τότε ρωτήθηκε για τη θέση. «Θα το δείτε...», απάντησε και όταν του μεταφέρθηκε αν θα αφορά τον αντί-Καπίγια, ήταν... αφοπλιστικός. «Πείτε μου τη θέση του Καπίγια. Συγκεκριμένη θέση δεν είχε, παίζει σε πολλές θέσεις. Αρα χρειαζόμαστε 3 παίκτες...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα