Φερέιρα: «Ηταν ντροπή ο αγωνιστικός χώρος»

Φερέιρα: «Ηταν ντροπή ο αγωνιστικός χώρος»

Gazzetta team
Φερέιρα: «Ηταν ντροπή ο αγωνιστικός χώρος»

bet365

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στη Λαμία και «καυτηρίασε» την κατάσταση του γηπέδου
Μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του είχε να πει ο Αμπέλ Φερέιρα, μετά το τέλος του αποψινού αγώνα της Λαμίας, όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0. Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε και στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΔΑΚ, τον οποίο και χαρακτήρισε «ντροπή»! «Ηταν δίκαιη η νίκη μας. Είχαμε μέταλλο πρωταθλητή, σε έναν αγωνιστικό χώρο ντροπή. Οταν ήρθαμε ήταν ξερός και μας είπαν θα τον ποτίσουν. Δεν το έκαναν. Αν θέλουμε ποιοτικό πρωτάθλημα πρέπει αυτά τα πράγματα να λυθούν», ανέφερε αρχικά στην ΕΡΤ.
Και μετά ρωτήθηκε για τους επόμενους αγώνες, όπως και εκείνους του Κυπέλλου. «Εχουμε το χρόνο για να προετοιμαστούμε γι΄αυτά τα δύσκολα παιχνίδια, αλλά θα δουλέψουμε γι΄αυτά. Ανταποκρινόμαστε σε κάθε τύπο παιχνιδιού, δεν μπορούσε να παιχτεί καλύτερο ποδόσφαιρο στο αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια που αγωνίστηκαν κάτω από αυτές τις συνθήκες και ανταποκρίθηκαν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα