Μπορεί και σε τρίτη ομάδα ο Καρλίτος αλλά θέλει από τώρα Παναθηναϊκό!

Μπορεί και σε τρίτη ομάδα ο Καρλίτος αλλά θέλει από τώρα Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Μπορεί και σε τρίτη ομάδα ο Καρλίτος αλλά θέλει από τώρα Παναθηναϊκό!

bet365

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν να μείνει ελεύθερος ο Ισπανός «κανονιέρης» από την Αλ Ουάχντα για να έρθει στην Αθήνα. Υπάρχει η δυνατότητα να αγωνιστεί σε τρίτη ομάδα αλλά προτιμά να προσαρμοστεί στο «τριφύλλι» για την νέα σεζόν!

O Παναθηναϊκός βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Καρλίτος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ισπανός «κανονιέρης» αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Αλ Ουάχντα, καθώς έχει προκύψει ένα σημαντικό πρόβλημα ανάμεσα στον ίδιο και την διοίκηση, με τον Μανόλο Χιμένεθ να προσπαθεί να κρατήσει στο ρόστερ τον 30χρονο ποδοσφαιριστή. Στο «πράσινο στρατόπεδο» έχουν προφορική συμφωνία με τον Καρλίτος και περιμένουν την λύση της συνεργασίας. Επειδή, όμως, ο τρόπος που λειτουργεί η Αλ Ουάχντα διαχρονικά είναι απρόβλεπτος, στον Παναθηναϊκό θα... πανηγυρίσουν για την μεταγραφική τους επιτυχία, όταν ο Ισπανός θα έχει στα χέρια το χαρτί της ελευθερίας του και θα έρθει στην Αθήνα για τα ιατρικά και τις υπογραφές.

Από κει και πέρα, αξίζει να σταθούμε σε μια σημαντική λεπτομέρεια που δείχνει το πόσο «ψημένος» είναι ο Καρλίτος. Ο παίκτης μπορεί να αγωνιστεί και σε τρίτη ομάδα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Όχι φυσικά στην Ελλάδα, όχι στην Ευρώπη. Μπορεί, όμως, σε μία από τις... εξωτικές λίγκες αυτού του πλανήτη. Ο ίδιος δεν θέλει να το κάνει, ούτε ως δανεικός από τους «πράσινους» σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal. Θέλει να έρθει άμεσα στον Παναθηναϊκό, να ξεκινήσει προπονήσεις, να προσαρμοστεί και να είναι πανέτοιμος να κάνει την διαφορά στην επόμενη σεζόν!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα