VAR: Πληρώνει 230.000 ευρώ η Κυβέρνηση για τη γραμμή του οφσάιντ

Δημήτρης Τομαράς
VAR: Πληρώνει 230.000 ευρώ η Κυβέρνηση για τη γραμμή του οφσάιντ

bet365

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης μαζί με το Υφυπουργείο Αθλητισμού θα αναλάβουν από κοινού το κόστος της γραμμής του οφσάιντ που ανέρχεται στις 230.000 ευρώ. Ρεαλιστικός στόχος να μπει έως τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.

Πρόκειται για ένα κόστος της τάξεως των 230.000 ευρώ (το μεγαλύτερο που μπορεί να φτάσει είναι 250.000). Το Υφυπουργείο Αθλητισμού δεσμεύτηκε να δοθεί λύση και το κόστος αυτό να καλυφθεί από δύο Υπουργεία. Της Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Αθλητισμού.

Ο στόχος είναι να έχει μπει η γραμμή του οφσάιντ μέχρι τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ της Λίγκας και να είναι έτοιμο για τα ημιτελικά και τον τελικό του Κυπέλλου. Πάνω στο πλαίσιο της κουβέντας τονίστηκε πως για περίπου έναν χρόνο η γραμμή του οφσάιντ θα έχει κόστος 350.000 ευρώ για να σημειώσει σχετικά η πλευρά του Ολυμπιακού ότι σε προηγούμενες συναντήσεις η αρμόδια εταιρεία είχε κάνει λόγο για 3 ή και 6 εκατ. ευρώ. Συμφωνήθηκε επίσης σε ένα διάστημα 10 με 15 ημερών να υπάρξει νέα συνάντηση αλλά με πιο μικρό αριθμό ατόμων. Σε επίπεδο αντιδράσεων στο περιθώριο της συνάντησης ξεχώρισε ο Κούγιας για τις κλήσεις του από τον αθλητικό εισαγγελέα αλλά και για τους Γραμμένο - Περέιρα ενώ αντιδράσεις για το θέμα των κλήσεων για δηλώσεις υπήρξαν και από πλευράς Ολυμπιακού και μάλιστα σε σχέση και με τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα