«Δεν είναι κλασικό '9άρι' ο Καρλίτος, μπορεί να σκοράρει στον Παναθηναϊκό 10-12 γκολ»

«Δεν είναι κλασικό '9άρι' ο Καρλίτος, μπορεί να σκοράρει στον Παναθηναϊκό 10-12 γκολ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Δεν είναι κλασικό '9άρι' ο Καρλίτος, μπορεί να σκοράρει στον Παναθηναϊκό 10-12 γκολ»

bet365

Ο Πολωνός δημοσιογράφος της «Super Express», Πιοτρ Κοσμίνσκι μιλάει στο gazzetta.gr για τον Καρλίτος που έκλεισε ο Παναθηναϊκός προβλέποντας πως θα σκοράρει διψήφιο αριθμό τερμάτων στη Super League.

'Ενας... «σεσημασμένος» σκόρερ με 100 γκολ στην καριέρα του που έφτασε στο peak της δημοτικότητας του στην Πολωνία. Πρώτα με την Βίσλα Κρακοβίας (2017/18) όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 24 γκολ και την επόμενη σεζόν (2018/19) στη Λέγκια όπου σταμάτησε στα 16.

Ο Καρλίτος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ, εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του στην Πολωνία υπογράφοντας συμβόλαιο με την Αλ Ουάχντα του Μανόλο Χιμένεθ το οποίο ανήλθε στο 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο. O Ισπανός φορ βλέποντας ωστόσο πως το κλίμα δεν το σηκώνει μολονότι πέτυχε 5 γκολ σε 9 ματς πρωταθλήματος ζήτησε να αποδεσμευτεί, κάτι που θα συμβεί και επισήμως μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Παναθηναϊκός με συντονισμένες ενέργειες έκλεισε τον 29χρονο φορ για το ερχόμενο καλοκαίρι κάνοντας έτσι μια κίνηση ουσίας με έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του .

O καταξιωμένος Πολωνός δημοσιογράφος, της εφημερίδας Super Express αλλά και της UEFA, Πιοτρ Κοζμίνσκι, αναλύει για λογαριασμό του gazzetta.gr τoν Καρλίτος, σημειώνοντας πως σκοράρει αφειδώς αν και δεν είναι το κλασικό «9άρι», ενώ στέκεται και στον τρόπο που αποχώρησε από την Λέγκια.

«Ο Καρλίτος είναι καλός ποδοσφαιριστής. Είμαι βέβαιος πως θα πετύχει στην Ελλάδα και θα σκοράρει αρκετά γκολ. Ασφαλώς θα είναι δύσκολο να γίνει οποιαδήποτε σύγκριση με τον θρύλο του Παναθηναϊκού Κριστόφ Βαζέχα αν και γίνονται συνειρμοί επειδή ο Καρλίτος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Πολωνία. Θεωρώ πως μπορεί να λύσει το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στο σκοράρισμα.

Στην Πολωνία μέσα σε δύο χρόνια πέτυχε 40 γκολ και ήταν πρώτος σκόρερ της Βίσλα, αλλά και της Λέγκια. Δεν ήθελε να αποχωρήσει από την Λέγκια, αλλά αναγκάστηκε να το κάνει γιατί ο προπονητής της Λέγκια είχε διαφορετική φιλοσοφία και δεν τον ήθελε! Πραγματικά, ήταν κάτι πολύ παράξενο αυτό. Ο Καρλίτος δεν είναι το κλασικό '9άρι' αλλά παίζει κάπως ασυνήθιστα.

Μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ, ενώ είναι πολύ καλός στις εκτελέσεις φάουλ. Η πρόβλεψη μου είναι πως μπορεί να σκοράρει στον Παναθηναϊκό 10-12 γκολ σε μια σεζόν».

Δείτε τα πέντε καλύτερα γκολ του Καρλίτος στην Πολωνία...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα