ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τον Ζοάο Βίκτορ

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τον Ζοάο Βίκτορ

Gazzetta team
ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τον Ζοάο Βίκτορ

bet365

Ο Βραζιλιάνος μέσος υπέγραψε στους κρητικούς συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν

Ζενίτ - Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Παίκτης του ΟΦΗ και επίσημα είναι πλέον ο Ζοάο Βίκτορ. Ο Βραζιλιάνος χαφ που βρίσκεται από χθες στο Ηράκλειο και παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, υπέγραψε με τους κρητικούς συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του João Victor de Albuquerque Bruno από την Umm Salal για διάστημα 6 μηνών.
Γεννημένος στις 7 Νοεμβρίου 1988 στην Olinda της Βραζιλίας, ο 31 ετών μέσος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Clube Náutico Capibaribe B, απ’ όπου αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2008 για την São Caetano. Τον Μάιο του ίδιου έτους αποκτήθηκε από την Treze FC, στην οποία παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2009.
Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν το Ουζμπεκιστάν, όπου φόρεσε τη φανέλα της Bunyodkor Tashkent σε 14 αγώνες στις εγχώριες διοργανώσεις και σε 13 αναμετρήσεις για το AFC Champions League.
Τον Αύγουστο του 2010 μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της RCD Mallorca, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε ως τον Ιούλιο του 2015, έχοντας συνολικά 96 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ.
Από τον Ιούλιο του 2015 ως τον Ιούλιο του 2019 έπαιξε στην Κύπρο και την Ανόρθωση, με την οποία μέτρησε 136 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, 19 γκολ και 2 ασίστ. Επίσης συμμετείχε σε 2 αγώνες της ομάδας του για τον πρώτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.
Τελευταίος σταθμός της καριέρας του πριν έρθει στον ΟΦΗ ήταν το Κατάρ, χώρα στην οποία φόρεσε τα χρώματα της Umm Salal σε 16 αγώνες στις εγχώριες διοργανώσεις.
João καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα