Παναθηναϊκός – Ραμίρεθ: «Έχει το γκολ και ξεσηκώνει τον κόσμο ο Καρλίτος»

Παναθηναϊκός – Ραμίρεθ: «Έχει το γκολ και ξεσηκώνει τον κόσμο ο Καρλίτος»

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός – Ραμίρεθ: «Έχει το γκολ και ξεσηκώνει τον κόσμο ο Καρλίτος»

bet365

Ο άλλοτε τεχνικός της Ξάνθης, Κίκο Ραμίρεθ, μίλησε στο gazzetta.gr για τον Καρλίτος Λόπες που φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό και είχε συνεργαστεί μαζί του στη Βίσλα Κρακοβίας. «Αν αισθανθεί εμπιστοσύνη θ' αποδειχθεί σημαντικός, παίζει κορυφή και δεξιά»...

Ο Ισπανός προπονητής που από το καλοκαίρι του 2019 έως και τον περασμένο Νοέμβριο βρισκόταν στο «τιμόνι» της Ξάνθης, είχε δουλέψει μαζί με τον 29χρονο επιθετικό στη Βίσλα Κρακοβίας, την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Ο Καρλίτος, που προβάρει τα πράσινα με το «τριφύλλι» για να παίξει από το καλοκαίρι και μετά, είχε σημειώσει 24 γκολ και είχε μοιράσει 7 ασίστ εκείνη την ποδοσφαιρική χρονιά, για ν' αναδειχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πολωνικού πρωταθλήματος, προτού μεταπηδήσει στη Λέγκια Βαρσοβίας και μετέπειτα στα Εμιράτα γαι την Αλ Ουάχντα.

Στην Κρακοβία, συνεργάστηκε με τον πρώην κόουτς της Ξάνθης, Κίκο Ραμίρεθ, ο οποίος μίλησε στο gazzetta.gr για τον ποδοσφαιριστή και είχε να πει:

«Ο Καρλίτος είναι επιθετικός που του αρέσει πολύ να παίζει στην κορυφή αλλά και να τραβιέται στο δεξί άκρο της επίθεσης. Έχει πολύ το γκολ, αλλά χρειάζεται να έχει και ανεβασμένη ψυχολογία για να παίξει στο επίπεδο που πραγματικά μπορεί ώστε να βοηθήσει την ομάδα του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που με τις ικανότητές του μπορεί να ξεσηκώσει τον κόσμο στο γήπεδο».

Αναφορικά με τον τρόπο που μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό και τα καλά στοιχεία του, ο 49χρονος προπονητής ανέφερε:

«Μπορεί να κάνει τη διαφορά στους “πράσινους” με την ποιότητα που τον χαρακτηρίζει, την καλή τεχνική του με τη μπάλα στα πόδια και τα πολύ καλά στημένα, ειδικά στις εκτελέσεις των φάουλ. Είναι επιθετικός που ξέρει να κινείται έξυπνα στην περιοχή και έχει καλό τελείωμα. Όπως λέμε εμείς οι προπονητές, το... έχει το γκολ! Αν καταφέρει να προσαρμοστεί στην ομάδα και απολαύσει εμπιστοσύνη, μπορεί να γίνει πολύ σημαντικός για τον Παναθηναϊκό».

Για τη συνεργασία τους στη Βίσλα, ο Κίκο Ραμίρεθ θυμήθηκε ότι: «Ήρθε τότε στην Βίσλα και εξελίχθηκε στον καλύτερο παίκτη του πολωνικού πρωταθλήματος. Μετά πήρε τη μεταγραφή στη Λέγκια κι έπειτα αποφάσισε να πάει στα Εμιράτα. Συμπεριφέρεται με τρομερό επαγγελματισμό, έχει φιλοδοξίες και οι κινήσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα αρέσουν πολύ στον κόσμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα