Από την κλάψα στην επικοινωνία και από ουσία… ο Σεμέδο

Από την κλάψα στην επικοινωνία και από ουσία… ο Σεμέδο

Από την κλάψα στην επικοινωνία και από ουσία… ο Σεμέδο

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει περί επικοινωνίας και όσων προβάλλονται ή όχι, μετά τα χθεσινά γεγονότα στην Αθήνα και στο Ηράκλειο.

Ζενίτ - Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Ας καθίσουν σε ένα τραπέζι να τα βρουν…». Καλό ε; Έτσι όμως δεν έλεγαν;

Πήγαν λοιπόν οι τέσσερις, τα είπαν μεταξύ τους, διαφώνησαν σε όλα, ξέσπασαν, σε ελάχιστα πράγματα συμφώνησαν και… η ζωή συνεχίζεται.

Έχει πλάκα ότι οι εκπρόσωποι της UEFA (όπως οι ίδιοι έλεγαν) είχαν τον φόβο μην τυχόν σε αυτή την πρώτη συνάντηση, γίνουν και χειρότερα! Γι’ αυτό χθες τους πέρασαν από τεστ και την επόμενη φορά μπορεί να θέσουν και άλλα ζητήματα. Αν τυχόν βέβαια μιλήσουν για grexit, όπως έκανε προχθές ο Αυγενάκης, ας γνωρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται τίποτα!

Τέλος πάντων ένας διάλογος πάντα είναι χρήσιμος. Όλοι πήγαν για να συζητήσουν, να παρουσιάσουν τις θέσεις τους, να αναπτύξουν τα επιχειρήματά τους μέσα από διάλογο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βέβαια πήγε με το κείμενο στο χέρι να διαβάσει τις θέσεις του. Είπε τα γνωστά. Ότι τώρα είναι όλα τραγικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και προφανώς πρέπει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα περασμένων ετών του Σαρρή, του Γκιρτζίκη, των στημένων αγώνων που δικάζονται, της παράγκας, της συμμορίας και όλων των άλλων. Ήταν ξεκάθαρο και το γνώριζαν όλοι, ότι ο Ολυμπιακός πήγαινε εκεί για να πείσει για άμεση αλλαγή στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ.

Τι πέτυχε; Τίποτα…

Επειδή δεν πέτυχε τίποτα (κάτι συνηθισμένο τα τελευταία χρόνια) το έριξε και πάλι στις… εντυπώσεις. Τι πρωτότυπο για την ΠΑΕ Ολυμπιακός; Ουσία μηδέν και… πάμε φουλ για τις εντυπώσεις μπας και πείσουμε κανέναν… Άρχισαν τις διαρροές, άρχισαν αυτά τα ωραία για τον Γραμμένο και τις φυλακές (φοβερά πράγματα…) και φυσικά έδωσαν όλο το κείμενο που διαβάστηκε, με σκοπό τις εντυπώσεις.

Πολύ φυσιολογικά κάποια στιγμή, είπε ο Σαββίδης: «Τόσα χρόνια ακούγαμε από τον Μαρινάκη και τον Θεοδωρίδη, να μας λένε… μην κλαίτε, επενδύστε. Τώρα αυτοί κλαίνε! Τους συμβουλεύουμε λοιπόν να επενδύσουν». Καιρός ήταν να τα ακούσουν και αυτό γιατί τώρα τελευταία έχουν πάρει… πρωτάθλημα! Στην κλάψα…

Ο ΠΑΟΚ άκουσε την ΑΕΚ να επιβεβαιώνει πόσο πολύ ποντάρει στις εκλογές της ΕΠΟ με τις οποίες ασχολείται προσωπικά ο Μελισσανίδης και στο τέλος το μόνο ουσιαστικό που αποφασίστηκε για το άμεσο μέλλον, ήταν εκείνο το οποίο Σαββίδης και Αλαφούζος ζήτησαν, με την αύξηση των ξένων διαιτητών στα επόμενα παιχνίδια και ειδικά στα πλέι οφ.

Κατά τα άλλα… τα ίδια και τα ίδια! Άρα να είμαστε όλοι έτοιμοι στις επόμενες αποτυχίες του Ολυμπιακού για… νέες μηνύσεις-δηλώσεις-αντιδράσεις του επίτιμου και όλα τα άλλα που γίνονται μην τυχόν και χαθεί και αυτό το πρωτάθλημα και μετά… ποιος ακούει του Ολυμπιακούς που επικοινωνιακά είναι απαραίτητοι και για τις άλλες μάχες που θα δώσει σε προσωπικό επίπεδο ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ.

Επικοινωνία λοιπόν και… παιχνίδια εντυπώσεων. Πώς γίνονται αυτά; Δίνουμε πολλά παραδείγματα σε κάθε blog. Άλλο ένα σήμερα με το γεγονός που τώρα όμως ΔΕΝ έπρεπε να προβληθεί.

Ο Σεμέδο χθες έκανε ένα τεράστιο λάθος. Ήταν μία αντιαθλητική κίνηση, μία αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, στο τέλος του αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός. Κυνήγησε, έπιασε και πέταξε κάτω ένα ball boy που κρατούσε μία μπάλα, αφού ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα! Δεν θα μείνω στον ποδοσφαιριστή, στον αντίπαλό του που αντέδρασε, στον διαιτητή που δεν του έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα.

Αλήθεια πόσοι από εσάς είδατε αυτό το επεισόδιο; Που το είδατε; Πώς; Το είδατε; Καταλάβατε τι έγινε ή μήπως κάποιοι όχι μόνο δεν βρήκατε πουθενά την σκηνή αυτή, αλλά από την άλλη, διαβάσατε και ακούσατε για άδικη αποβολή του αθλητή της ομάδας του Ολυμπιακού που δεν θα παίξει στον αγώνα με την ΑΕΚ;

Φυσικά και θα γράψω ότι… αν παίκτης του ΠΑΟΚ πέταγε κάτω με αυτό τον τρόπο ένα παιδάκι, το πλάνο και η φωτογραφία του θα έπαιζε πρωί-μεσημέρι-βράδυ σε όλα τα ΜΜΕ του ηλεκτρονικού και γραπτού Τύπου! Αν αυτό το έκανε ο Βαρέλα, η συνάντηση των τεσσάρων θα ήταν δεύτερο θέμα! Καταλαβαίνετε τη διαφορά;

Είναι σαν εκείνη την ημέρα της επίθεσης των διαπιστευμένων στους παίκτες του ΠΑΟΚ έξω από το Καραϊσκάκη! Κανείς (εκτός από το gazzetta) δεν είδε και δεν κατέγραψε τίποτα! Έτυχε...

Σέβομαι και εκτιμώ τη συγνώμη του Σεμέδο. Μπράβο του γιατί κατάλαβε το λάθος. Αυτό ακριβώς όμως επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τη θέση εκείνων που προσπάθησαν να τον υπερασπιστούν.

* Κλείνοντας και επειδή έχουμε ποδόσφαιρο σήμερα με τον αγώνα Λαμία-ΠΑΟΚ… Αν ο ΠΑΟΚ πιάσει την απόδοση του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αν έχει παρόμοια λειτουργία στο κέντρο, τότε ΔΕΝ θα κερδίσει. Ξεκάθαρα…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.