Παναθηναϊκός: Νίκη... και με Αγιούμπ (vid)

Παναθηναϊκός: Νίκη... και με Αγιούμπ (vid)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Νίκη... και με Αγιούμπ (vid)

bet365

Το τρίτο κατά σειρά μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μέσα στον Ιανουάριο, ο Γιασίν Αγιούμπ, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και τ' αποδυτήρια της ομάδας πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο για να γνωρίσει τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και τους νέους του συμπαίκτες.

Ζενίτ - Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι «πράσινοι» πήραν τρίτη διαδοχική νίκη το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα και 4η σερί μαζί με το Κύπελλο, φτάνοντας στο 3-0 επί της ομάδας του Περιστερίου το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Αγιούμπ που είχε ανακοινωθεί λίγη ώρα νωρίτερα, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε από κοντά τους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργάζεται για τα επόμενα 3,5 χρόνια, όπως ορίζει το συμβόλαιο που υπέγραψε.

Ο Γιώργος Δώνης καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ζητούσε σοβαρότητα από τους ποδοσφαιριστές του ειδικά μετά την ακύρωση του γκολ του Μακέντα στο πρώτο ημίχρονο και το φινάλε βρήκε τους «πράσινους» να χαμογελούν.

Δείτε την παρακάμερα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα