Σένκεφελντ: «Χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου»

Σένκεφελντ: «Χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου»

Gazzetta team
Σένκεφελντ: «Χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου»

bet365

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ, δήλωσε χαρούμενος που βοήθησε την ομάδα του με το γκολ που σημείωσε να κερδίσει τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και χαρούμενος για την βοήθειά μου σ’ αυτή. Παίξαμε καλά, βγάλαμε ενέργεια και παίξαμε πάρα πολύ καλά. Κρατάμε τη νίκη και κοιτάζουμε τα επόμενα ματς! Για το δικό μου γκολ δεν έχω να πω πολλά. Ας παίρνω και καλύτερες πάσες στα επόμενα ματς!

Δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση. Όλα είναι θέμα σκληρής δουλειάς και της πίστης που έχουμε όλοι μας πάνω σ’ αυτή! Δεν έχει αλλάξει κάτι το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ψάχνουμε όλοι οι παίκτες το καλύτερο αναζητώντας τη βελτίωση στα επόμενα παιχνίδια. Εκεί έχουμε την προσοχή μας..»

Για τον Αγιούμπ: «Ο Αγιούμπ είναι πολύ καλός παίκτης και είμαι βέβαιος πως θα βοηθήσει την ομάδα. Μίλησε μαζί μου και του είπα πολλά πράγματα γύρω από την ομάδα. Θα τον βοηθήσω να προσαρμοστεί κι εύχομαι όλα να πάνε καλά...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα