Σόουζα: «Αφήνουμε πίσω τον Ολυμπιακό»

Σόουζα: «Αφήνουμε πίσω τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Σόουζα: «Αφήνουμε πίσω τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο αμυντικός του Αρη έδωσε το... σύνθημα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ξάνθη

Το «σύνθημα» ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Αρη με την Ξάνθη έδωσε ο Σόουζα. «Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν τα καταφέραμε, χάσαμε όμως πρέπει να το ξεχάσουμε. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Ξάνθη, εκεί συγκεντρωνόμαστε και ξέρουμε όλοι στα αποδυτήρια ότι πρέπει να το κερδίσουμε. Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά, έτσι και το αυριανό, παρότι παίζουμε για τέταρτη φορά με την Ξάνθη», είπε αρχικά ο αμυντικός των «κίτρινων».

Και συνέχισε. «Δεν σκεφτόμαστε τίποτα εκτός από το παιχνίδι, και εγώ και οι συμπαίκτες μου, να κερδίσουμε το παιχνίδι για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που θα έρθουν στο γήπεδο. Είναι πολλές οι ομάδες στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Αυτό είναι καλό γιατι υπάρχει ανταγωνισμός. Εμείς σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έτσι θα δούμε και όλα τα επόμενα. Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα