ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Σοκάρει το κλάμα ενός πιτσιρικά για μία φανέλα! (pics)

Gazzetta team
ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Σοκάρει το κλάμα ενός πιτσιρικά για μία φανέλα! (pics)

bet365

Μετά την αναμέτρηση του «Γεντί Κουλέ» φέρεται να προπηλακίστηκε ένας πατέρας με το παιδί του, επειδή πήραν την εμφάνιση του Σεμέδο!
Σκηνές που δεν τιμούν κανέναν διαδραματίστηκαν μετά το ματς του «Γεντί Κουλέ». Ο Βαζ του ΟΦΗ προφανώς και είχε υποσχεθεί σε κάποιον γνωστό του πιτσιρικά τη φανέλα του συμπατριώτη του Σεμέδο του Ολυμπιακού και την πήρε μόλις έληξε η αναμέτρηση. Αμέσως κατευθύνθηκε στη Θύρα που κάθονταν ο μικρός και την πέταξε. Τι πιο λογικό-φυσιολογικό; Ομως τότε, σύμφωνα με μαρτυρίες, ορισμένοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του πατέρα του μικρού, επειδή θέλησε να πάρει φανέλα παίκτη των «ερυθρολεύκων», με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση και ο πιτσιρικάς να βάλει τα κλάματα!
Μάλιστα ο μικρός και ο πατέρας του βρήκαν «καταφύγιο» εντός του αγωνιστικού χώρου και τότε τόσο οι Καρεμπέ, Τσιμίκας όσο και ορισμένοι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, όπως οι Κουτρουμπής, Κοροβέσης, Γιαννούλης, έσπευσαν στο μέρος τους ώστε να τον ηρεμήσουν το παιδί και να το παρηγορήσουν! Αυτά καταγγέλθηκαν και εφόσον τα γεγονότα συνέβησαν κατ' αυτόν τον τρόπο, τότε η λέξη καταδικαστέα προβάλει ως αυτονόητη! Ο μικρός να κλαίει για μία φανέλα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα