Μελισσανίδης σε FIFA/UEFA: «Φτιάξτε τη διαιτησία γιατί έχετε αποτύχει»

Δημήτρης Βέργος
Μελισσανίδης σε FIFA/UEFA: «Φτιάξτε τη διαιτησία γιατί έχετε αποτύχει»

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης άσκησε κριτική σε FIFA/UEFA στη συνάντηση των Big 4, λέγοντας ότι έχουν αποτύχει στο θέμα της διαιτησίας και απαιτώντας σεβασμό απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη συνάντηση των Big 4 το απόγευμα της Τετάρτης κάλεσε FIFA και UEFA να φτιάξουν τη διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε ένα κομμάτι που όπως τόνισε έχουν αποτύχει, ενώ απαίτησε από τις Ομοσπονδίες να δείξουν σεβασμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις αποφάσεις τους.

«Η ΑΕΚ λέει ναι σε όλες τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να γίνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο και πιο ανταγωνιστικό. Φτιάξτε τη διαιτησία καλύτερη όπως εσείς γνωρίζετε, εμείς είμαστε μαζί σας, αλλά θέλω και μεγαλύτερο σεβασμό απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο από εσάς», ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και πρόσθεσε:

«Βρίσκεστε στη χώρα μου τρία χρόνια. Τι έχετε κάνει; Έχετε αποτύχει. Σαν Έλληνας επιχειρηματίας και Έλληνας πολίτης δεν δέχομαι αυτή την κηδεμονία. Να συμφωνήσουμε σε όλα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρώτος εγώ. Αλλά εδώ έχετε τέσσερις Έλληνες επιχειρηματίες που πληρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εσείς πληρώνεστε. Θα ήθελα περισσότερο σεβασμό απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αξίζει να σημειωθεί πως απευθυνόμενος συγκεκριμένα στον Ζόραν Λάκοβιτς, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης τοποθετήθηκε πάνω σε αυτά που ακούστηκαν για λόμπι στις εκλογές της ΕΠΟ: «Οι εκλογές σε UEFA και FIFA πως γίνονται; Φέρνετε παπά και τραβάει κλήρο; Τα πιο ισχυρά λόμπι είναι στις δικές σας εκλογές. Στην ΕΠΟ θα γίνουν εκλογές κανονικά όπως ορίζει το καταστατικό της ΕΠΟ, ο νόμος και οι κανονισμοί».

Στην ΑΕΚ υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για το γεγονός ότι υπήρξε συμφωνία πάνω στο θέμα των εκλογών στην ΕΠΟ και για το πότε αυτές θα λάβουν χώρα, ενώ στο τέλος της συνάντησης ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε θερμό τετ-α-τετ με τον Λάκοβιτς παρά την κριτική που ασκήθηκε σε FIFA/UEFA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα