Βαρέλα: «Πρέπει να είμαστε πνευματικά προετοιμασμένοι… για πόλεμο»! (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Βαρέλα: «Πρέπει να είμαστε πνευματικά προετοιμασμένοι… για πόλεμο»! (vid)

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε στην κάμερα του PAOK TV με αφορμή την αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στη Λαμία για την 20η αγωνιστική της Super League 2019-20.

Πέρσι ένα δικό του γκολ έκρινε την αναμέτρηση στο ΔΑΚ Λαμίας. Φέτος, ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο στόχο του, «πρέπει να είμαστε πνευματικά προετοιμασμένοι… για πόλεμο», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλές μονομαχίες, καθώς ο αγωνιστικός χώρος είναι πολύ μικρός και είναι δύσκολο να παίζεις εκεί. Νομίζω ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια που παίξαμε, είχαμε δύο δύσκολα παιχνίδια. Είναι (σ.σ. η Λαμία) ένας καλός αντίπαλος που παλεύει σε κάθε φάση για κάθε μπάλα. Είναι πάντα συγκεντρωμένοι όταν παίζουν εναντίον μας και έτσι πρέπει να είμαστε και εμείς. Απόλυτα συγκεντρωμένοι, να τα δώσουμε όλα. Άλλες στιγμές να παίξουμε ποδόσφαιρο, άλλες όχι, να παίξουμε όπως αυτοί, να τρέξουμε όσο αυτοί, να αποδείξουμε τι θέλουμε στο γήπεδο. Αυτό πιστεύω θα είναι το κλειδί του αγώνα. Πρέπει να είμαστε πνευματικά προετοιμασμένοι… για πόλεμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα