Μπα: «Ο Σεμέδο δεν θέλει να κάνει κακό σε κανέναν»

Μπα: «Ο Σεμέδο δεν θέλει να κάνει κακό σε κανέναν»

Gazzetta team
Μπα: «Ο Σεμέδο δεν θέλει να κάνει κακό σε κανέναν»

bet365

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, «υπερασπίστηκε» τον συμπαίκτη του που αποβλήθηκε σήμερα στην Κρήτη

Για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Κρήτη, αλλά και την αποβολή του Σεμέδο, μίλησε ο Μπα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 1-0. «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα. Ήμασταν αποφασισμένοι, όμως και είχαμε μιλήσει και είχαμε πει πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια. Είναι σημαντικό να παίρνεις νίκες εκτός έδρας και ειδικά σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο και ένα τέτοιο γήπεδο. Για εμάς είναι πολύ σημαντική νίκη. Το προηγούμενο παιχνίδι παίξαμε με έναν αντίπαλο με πολύ ποιότητα και για μερικά λεπτά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Το σημερινό παιχνίδι ήταν διαφορετικό και πολύ δύσκολο», είπε αρχικά στη NOVA.

Και μετά σχολίασε το συμβάν που υπήρξε με τον συμπαίκτη του και το ball boy και το οποίο οδήγησε στην αποβολή του. «Ο Σεμέδο δεν θέλει να κάνει κακό ούτε στην ομάδα, ούτε σε κανέναν. Είναι δύσκολο να παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι λογικό να υπάρχει ένας εκνευρισμός, αλλά είμαστε άνθρωποι. Δυστυχώς θα παίξουμε χωρίς τον Σεμέδο και ταιριάζω πολύ μαζί του. Υπάρχουν πολλοί παίκτες στην ομάδα και πολύ σημαντικοί και καλοί παίκτες. Όποιος και να πάρει τη θέση του θα μπορέσει να αντεπεξέλθει. Δεν έχω δει τι έχει συμβεί. Έχω δει μόνο ότι δέχτηκε κίτρινη κάρτα. Είναι κρίμα γιατί αποτελεί παράδειγμα για εμάς τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα