Κοροβέσης: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε»

Κοροβέσης: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε»

Gazzetta team
Κοροβέσης: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε»

bet365

Ο αμυντικός του ΟΦΗ τόνισε πως οι κρητικοί αδικούνται από τη σημερινή ήττα που γνώρισαν κόντρα στον Ολυμπιακό
Το... κάτι παραπάνω άξιζε σήμερα ο ΟΦΗ, όπως τόνισε ο Κοροβέσης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. «Είναι μια ήττα που ήρθε από ένα γκολ κόντρα στην ροή της αναμέτρησης. Μας αφήνει μια πικρία το αποτέλεσμα αλλά συνεχίζουμε. Δεν αξίζαμε να χάσουμε σήμερα. Ήμασταν πολύ καλοί σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού, όμως σε αυτά τα ματς πρέπει να καταφέρεις τις φάσεις να τις κάνεις γκολ για να πάρεις κάτι. Παίξαμε καλά θα μπορούσαμε και καλύτερα. Ο Ολυμπιακός είχε παίκτες να διαχειριστεί το ματς εμείς πιέσαμε αλλά δεν έγινε το γκολ», είπε αρχικά στη NOVA. Και συνέχισε.
«Θα συνεχίσουμε την δουλειά όπως κάνουμε πάντα. Θα πάμε στην Ξάνθη με στόχο τη νίκη και πιστεύω θα την πετύχουμε γιατί έχουμε καλή ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα