Καρέρα: «Μεγαλώνει και καλυτερεύει η ΑΕΚ, θέλαμε να προφυλάξουμε τον Ολιβέιρα»

Gazzetta team
Καρέρα: «Μεγαλώνει και καλυτερεύει η ΑΕΚ, θέλαμε να προφυλάξουμε τον Ολιβέιρα»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα μίλησε για τη βελτίωση της ομάδας του σε ακόμα ένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη επί του Βόλου.

Ο Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε και για την υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα, τονίζοντας πως η απόφασή του να μην τον χρησιμοποιήσει, οφείλεται στο γεγονός ότι ήθελε να τον προφυλάξει ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παρά τη μεταγραφική υπόθεσή του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα αρχίσω με το ντεμπούτο του Σιμάνσκι. Έκανε ένα καλό παιχνίδι. Θεώρησα ότι ήταν έτοιμος για να μπει και να βοηθήσει την ομάδα και αυτός το απέδειξε μέσα στο γήπεδο».

Για τη ροή του ματς και πώς αυτή εξελίχθηκε ευνοϊκά για την ΑΕΚ: «Το ματς ήταν αρκετά καλό για εμάς γιατί καταφέραμε να σκοράρουμε στην αρχή και οι αντίπαλοί μας έπαιξαν αρκετά ανοιχτά και βρήκαμε χώρους για να είμαστε πιο επιθετικοί. Είμαι όμως και λίγο θυμωμένος με τους ποδοσφαιριστές μας για το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος το οποίο θα έπρεπε να το είχαμε αποφύγει».

Για την υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα: «Ο Ολιβέιρα είναι παίκτης της ομάδας και εγώ τον υπολογίζω κανονικά. Το δεδομένο που είχαμε σκεφτεί ήταν να μην παίξει για να τον προφυλάξουμε. Θα τον βάζαμε μόνο αν υπήρχε λόγος. Ευτυχώς δεν υπήρξε και τον ξεκουράσαμε ενόψει Κυριακής δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε άλλα παιδιά».

Για το γενικό συμπέρασμά του για την ομάδα: «Η ομάδα μεγαλώνει και καλυτερεύει. Σαν ομάδα και σαν γκρουπ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ακόμα και να αλλάξεις τους παίκτες που παίζουν, η νοοτροπία παραμένει ίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα