Μαρτίνς: «Έτσι κερδίζονται τα πρωταθλήματα, θέλω να μάθω τι έγινε με τον Σεμέδο»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Έτσι κερδίζονται τα πρωταθλήματα, θέλω να μάθω τι έγινε με τον Σεμέδο»

bet365

Ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών σχολίασε on camera το 0-1 στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Τι επισήμανε ο Πέδρο Μαρτίνς για τον Ρούμπεν Σεμέδο.
Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στη NOVA για:
Τον αγώνα με τον ΟΦΗ και την αποβολή του Ρούμπεν Σεμέδο: Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε. Τα καταφέραμε παρά το γεγονός ότι δεν παίξαμε καλά. Έτσι κερδίζονται όμως τα πρωταθλήματα. Πρέπει να συνεχίσεις να το παλεύεις μέχρι τέλους και να κερδίζεις. Σήμερα παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα που κερδίζει πολλούς βαθμούς μέσα στην έδρα της. Παίζει ανοιχτά και δυσκολεύει του αντιπάλους. Η παρουσία του Καμαρά ήταν καταλυτική.
Είναι ένας σημαντικός παίκτης και ενέπνευσε την ομάδα μας. Δε θέλω να σχολιάσω κάτι για τον Σεμέδο. Θέλω να μάθω τι ακριβώς έχει συμβεί. Να δω και να μάθω τι έχει γίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα