Ολυμπιακός: Κόκκινη ο Σεμέδο, δεν παίζει με ΑΕΚ! (pics, vid)

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Κόκκινη ο Σεμέδο, δεν παίζει με ΑΕΚ! (pics, vid)

bet365

Ο στόπερ των «ερυθρολεύκων» αποβλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ και δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι με την Ενωση που ακολουθεί!

Ενταση υπήρξε στο φινάλε της αποψινής αναμέτρησης του «Γεντί Κουλέ», όπου ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΟΦΗ με 1-0. Ο Σεμέδο είχε μία αψιμαχία με ένα ball boy, όπως φάνηκε από την τηλεοπτική κάλυψη του ζήτησε την μπάλα του αγώνα, και ο Φερέιρα που ήταν δίπλα ζήτησε τον λόγο από τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό των «ερυθρολεύκων». Οι δυο τους τα είπαν σε έντονο ύφος, υπήρξαν σπρωξίματα και ο ρέφερι Μανούχος ενημερώθηκε για τα τεκταινόμενα. Τότε φώναξε τον 26χρονο κοντά του και ύστερα από επικοινωνία που είχε με τους συνεργάτες του, έδειξε στον Σεμέδο την κίτρινη κάρτα, που ήταν η δεύτερη και τον απέβαλε. Αυτόματα ο 26χρονος στόπερ τέθηκε νοκ άουτ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί την Κυριακή.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO THN AITIA THΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΜΕΔΟ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα