ΑΕΚ: Αραούχο ή Ολιβέιρα; (poll)

ΑΕΚ: Αραούχο ή Ολιβέιρα; (poll)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Αραούχο ή Ολιβέιρα; (poll)

bet365

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ για την θέση του επιθετικού είναι ραγδαίες και το gazzetta.gr σας καλεί να ψηφίσετε. Να μείνει ο Ολιβέιρα ή ν' αποκτηθεί ο Αραούχο;

Κι εκεί που η ΑΕΚ έψαχνε μέσα στον Ιανουάριο για εξτρέμ και έναν αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό έσκασε η «υπόθεση-Ολιβέιρα». Η Γουλβς έφτασε στην Αθήνα όχι μόνο για την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε από τον Ολυμπιακό αλλά και για την αγορά του Νέλσον Ολιβέιρα από την ΑΕΚ!

Η πιθανή πώληση ή μάλλον για ν' ακριβολογούμε η πιθανή κατάθεση των 6.5 εκατομμυρίων ευρώ από την Γουλβς για την ρήτρα του Πορτογάλου έβαλε την ΑΕΚ στη διαδικασία να ψαχτεί και για φορ.

Και οι χθεσινές πληροφορίες που προέκυψαν από την Ισπανία θέλουν την Ενωση όχι μόνο να κοιτάει ξανά την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο αλλά και να έχει συμφωνήσει ήδη για την αγορά του πάντα στην πιθανότητα που η Γουλβς καταθέσει την ρήτρα για τον Ολιβέιρα!

Αργα χθες το βράδυ γινόταν γνωστό πως οι «Λύκοι» είναι όντως διατεθειμένοι να το κάνουν πράξη (να δώσουν δηλαδή τα λεφτά της ρήτρας) αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο ούτε για την πώληση του Ολιβέιρα ούτε για την αγορά του Αραούχο.

Μέχρι να υπάρξουν εξελίξεις σας καλούμε να ψηφίσετε. Να κρατήσει η ΑΕΚ τον Ολιβέιρα ή ν' αγοράσει τον Αραούχο;

Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει πετύχει φέτος 10 γκολ σε 20 ματς (9 στο πρωτάθλημα κι 1 στο Κύπελλο) κι έχει δώσει άλλες 6 ασίστ.

Ο Αργεντινός φορ φέτος έχει παίξει μόλις 6 ματς με την Λας Πάλμας φέτος αλλά φορώντας την φανέλα της Ενωσης είχε 23 γκολ σε 60 ματς και άλλες 11 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα