ΟΦΗ: «Κλείνει» Ζοάο Βίκτορ (vid)

ΟΦΗ: «Κλείνει» Ζοάο Βίκτορ (vid)

Γιώργος Ντυμένος
ΟΦΗ: «Κλείνει» Ζοάο Βίκτορ (vid)

bet365

Οι Κρητικοί ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Βραζιλιάνου ανασταλτικού μέσου ο οποίος αναμένεται 'άμεσα στο Ηράκλειο για τις υπογραφές

Build A Bet στο Τσέλσι - Αρσεναλ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Δεδομένη προέβαλε για τον ΟΦΗ η ενίσχυση στον άξονα και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες οι Kρητικοί ήρθαν σε συμφωνία με τον Ζοάο Βίκτορ. Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο ανασταλτικό χαφ που «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά στην Ισπανία και τη Μαγιόρκα, με τη φανέλα της οποίας αγωνίζονταν από το 2010 μέχρι το 2015 και συνολικά κατέγραψε 96 συμμετοχές και 1 γκολ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Τότε έφυγε από τη χώρα της Ιβηρικής με προορισμό την Κύπρο και πιο συγκεκριμένα την Ανόρθωση. Στο νησί της Αφροδίτης έμεινε 4 σεζόν (139 ματς/4 γκολ), αγωνίστηκε και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και διατέλεσε αρχηγός της. Στη Λάρνακα αγαπήθηκε όσο λίγοι, όμως εξωαγωνιστικοί λόγοι τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου και αμέσως μετά (Ιούνιος 2019) υπέγραψε στην Ουμ Σαλάλ Σπορτ Κλαμπ του Κατάρ.

Ωστόσο θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και όπως φαίνεται το Ηράκλειο και η Κρήτη θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Διαθέτει ισπανικό διαβατήριο, δεν καταλαμβάνει θέση ξένου και ο παίκτης εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα γίνει κάτοικος «Γεντί Κουλέ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα